Publicat el 14/02/2014

 La participació dels 9 corredors Granuec seleccionats per l’Equip Català Ciutadà quedarà reflectida  per sempre en la medalla de sots-campiona del món que va aconseguir l’Anna Diaz-Prieto en el gegant del passat dijous.
La corredora barcelonina era quarta després de la primera màniga i va aconseguir remuntar fins el segon lloc amb una gran segona màniga. El resultat de l’Anna li va reportar 61 punts FIS que són, de moment, el seu 3r millor resultat.
En la prova d’Eslàlom també va estar a punt de pujar al podi, doncs després d’acabar la primera baixada en 3ª posició a 0,50 de la primera, va enganxar-se faltant només 3 portes per acabar al segona màniga.
Altres protagonistes destacats d’aquest 22è Criterium Mondial Citadine que han organitzat les estacions de la Savoie de Val Thorens i les Menuires, han estat Jordi Serra i Mireia Martorell. L’esquiador d’Igualada va olorar el podi durant bona part del gegant, doncs era tercer a la primera màniga a 0,60 de la primera posició. Un parell d’errades a l’arriscar molt en la segona baixada el van acabar portant a una meritòria 9ª posició i a un bon resultat FIS de 51 punts.
La Mireia martorell també va destacar amb la seva 10ª plaça a l’eslàlom començant a recuperar posicions després d’una temporada 2013 marcada per les lesions.
Lamentablement aquesta sortida ens ha portat 2 lesionats: la Laura Capella als lligaments del genoll i en Dani De Gomis amb una luxació a l’espatlla. Desitgem una ràpida recuperació a la parella per poder tenir-los el més aviat possible entre nosaltres disfrutant del que tant els hi agrada.
http://www.uecmataro.org/http://www.granuec.org/

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel