Publicat el 28/03/2014

AMBIENTAL busca donar a la ciutadania eines i solucions sobre estalvi i producció d’energia, així com promoure i potenciar la cura del medi ambient des del nostre entorn més proper.
La restauració sostenible, Slow Food i KM 0, Coworking i Idees de negocis de proximitat, Recuperació del territori i Arquitectura bioclimàtica, entre moltes altres temàtiques relacionades amb la sostenibilitat i la cura del Medi Ambient.


La inauguració anirà a càrrec de l’Hble. Sr. Francesc Homs, conseller de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, juntament amb l’alcaldessa de Cabrils, la Sra. Lina Morales. L’acte se celebrarà a les 13:00H a la Zona d’Exposició de la Fira, al Pàrquing de la Concòrdia-Horts de Santa Creu.
La fira també comptarà amb la participació dels millors experts del sector, com el Sr. Marcos Urarte, conferenciant i consultor Estratègic i Organitzacional a més de 100 entitats publiques i privades d’Espanya i Llatinoamèrica; el Sr. Joan Josep Escobar, cap de Divisió Energètica de l’ICAEN (Institut Català d’Energia); el Sr. Pep Riera, pagès del Maresme vinculat amb el moviment ecologista; l’Àvia Remei, cuinera i divulgadora de la cuina tradicional catalana; Nani Moré, cuinera i directora de l´Associació Menjadors Ecològics, o la Sra. Annalisa Giocoli, del moviment Slow F
Acte: Ambiental, primera Fira de la Sostenibilitat de Cabrils DIES: 5 i 6 d’abril
Lloc: Pàrquing de la Concòrdia-Horts de Santa Creu
Acte inaugural: 5 d’abril, a les 13:15h, a càrrec de l’Hble. Sr. Francesc Homs, conseller de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Servei de neteja Pere i Angel