Publicat el 18/05/2014

El passat divendres 9 de maig, al Restaurant Masia Mas Coll d’Alella es van celebrar els actes de l’onzena edició del guardó, amb més d’un centenar de persones que van participar a la taula rodona i al sopar.
El Premi Germans Lleonart va ser creat fa 11 anys per Esquerra Republicana de Catalunya d’Alella amb la intenció de guardonar a persones clau de la societat catalana i reconèixer-ne públicament la seva aportació envers la cultura, la llengua catalana i el país.
Al llarg de les edicions prèvies s’ha premiat a diverses personalitats del país: Roser Capdevila, Maria Mercè Roca, Eliseu Climent, Isabel-Clara Simó, Joel Joan, Quim Monzó, Montserrat Carulla, Màrius Serra, Muriel Casals, Josep M. Espinàs i Isona Passola.
Enguany s’ha premiat a Miquel Calçada, a qui se li reconeix la seva tasca al capdavant de diferents mitjans de comunicació catalans i com a comissari dels actes de commemoració del Tricentenari dels fets de l’11 de Setembre de 1714.
Pel que fa a l’acte d’entrega del premi, a la taula rodona prèvia al sopar, amb el títol Diàleg per a un nou Estat, hi van participar el mateix Miquel Calçada, l’advocada i diputada d’ERC Gemma Calvet  i l’escriptora Maria Mercè Roca.
Posteriorment va començar el sopar i un cop acabat, l’alcalde d’Alella, Andreu Francisco, va fer l’entrega del guardó a Miquel Calçada, qui el va agrair i va recordar la figura dels germans Lleonart.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon