Publicat el 05/01/2014

L’any nou arriba carregat d’obres i reformes a la via pública. L’Ajuntament té en marxa des del mes de desembre quatre obres importants: els tres habitatges socials del carrer Canonge i la urbanització del tram final del carrer Girona; el nou espai públic del carrer Rosaleda; la pavimentació de la Riera Coma Fosca i la remodelació de les pistes municipals d’atletisme.
Zona verda del carrer Rosaleda
El 16 de desembre es van iniciar les obres d’arranjament de la cruïlla dels carrers del Molí, Rosaleda i Molins i la carretera BP-5002 al barri de Can Sors. L’actuació permetrà reconvertir la parcel·la, que és propietat municipal, en una zona verda a més de millorar l’accessibilitat de la zona i els serveis. El projecte preveu l’ampliació de la vorera del costat del parc i l’habilitació d’un espai de recollida de residus amb un tancament de fusta per integrar-lo amb l’entorn. A més, s’elimina l’actual espai destinat a aparcament, al costat mar, i es creen dos carrils, un en cada sentit de circulació. El cost de les obres supera els 42.000 euros i està previst que quedin enllestides aquest mes de gener.
Millores a la pista d’atletisme
Des d’inicis de desembre es duen a terme les obres de millora de les instal·lacions de les pistes d’atletisme municipal que gestiona el Club Serra Marina. S’han col·locat quatre mòduls prefabricats de 60 metres quadrats al lateral superior de les pistes, que s’habilitaran com a gimnàs i sala de reunions. Aprofitant les noves instal·lacions, la caseta d’obra existent serà remodelada per acollir dos vestidors independents i una oficina per l’entitat. A més, també es preveu l’adequació de l’accés i la tanca perimetral. El cost de la remodelació parcial de les instal·lacions ascendeix a 39.112 euros.
Habitatges socials del Canonge
Les obres del pisos del Canonge es van iniciar a començament de desembre i s’espera que estiguin enllestides a la tardor. L’actuació té un cost de 351.456 euros i, a més d’incrementar el parc d’habitatge protegit, també permetrà millorar la connexió i resoldre els problemes d’accessibilitat en aquest sector del municipi amb la construcció d’una plaça i una escalinata de connexió entre els carrers Girona i Canonge. Les obres tenen un termini previst d’execució de 10 mesos.
Pavimentació de la Riera Coma Fosca
El 3 de desembre van començar les obres de pavimentació de la Riera Coma Fosca. Els treballs tenen una durada prevista de tres mesos i es fan en dues fases: la primera des del giratori de Can Sans al carrer Mas de Xaxars i la segona des d’aquest carrer fins al giratori de l’avinguda Jaume Rius Fabra. El cost de les obres és 221.256 euros

Deixa un comentari