Publicat el 03/07/2018

Aquest nou espai comercial del port comptarà amb 1.300 metres quadrats de superfície, obrirà les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 09:00h a 21:30h.

 ALDI reforça la seva presència a Catalunya amb la inauguració d’un nou supermercat el pròxim 4 de juliol al nou Marina Port Premià, després de la remodelació del port esportiu que ha suposat la creació d’una nova zona comercial, de serveis i oci. L’establiment d’ALDI en aquest nou espai comercial del port comptarà amb 1.300 metres quadrats de superfície, places d’aparcament disponibles per als seus clients amb una hora de pàrquing gratuïta, i obrirà les seves portes al públic de dilluns a dissabte de 09:00h a 21:30h.
Aquest nou supermercat s’emmarca dins del pla d’expansió d’ALDI a Catalunya, on la inauguració d’aquesta nova botiga suposarà que la cadena ja compti amb 59 establiments, 33 dels quals a la província de Barcelona. Com ha avançat la companyia recentment, ALDI té previst invertir un total de 97,4M€ durant aquest 2018 per a l’obertura de 32 botigues per tot Espanya.

La nova botiga d’ALDI al Marina Port Premià suposarà, a més, la creació de 12 nous llocs de treball, apostant sempre per la contractació de personal local. Així, amb la implantació d’aquest nou supermercat, ALDI contribuirà a la dinamització econòmica de Premià, a més d’oferir una nova alternativa per a realitzar la compra familiar quotidiana als seus ciutadans.

ALDI aposta per oferir qualitat molt alta als millors preus i un ampli ventall de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. En el nou establiment d’ALDI al Port de Premià, els clients podran trobar més de 2.500 productes amb tot allò que necessiten per a la seva cistella de la compra: productes frescos, envasats, regionals, i més de 200 ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. A més, la cadena compta amb un ventall de 120 marques pròpies que ja triomfen a molts països europeus que permetrà̀ que molta més gent pugui accedir a productes d’alta qualitat als millors preus.

El dia de la inauguració del nou supermercat, tots els clients que assisteixin a la botiga podran gaudir d’una degustació de productes ALDI i de cuina en directe a més d’una promoció inaugural per una compra superior als 20 euros.

 

Deixa un comentari