Publicat el 31/03/2014

La 1a Trobada d’Entitats Andaluses que s’havia de celebrar ahir diumenge 30 de març a Badalona es va haver de suspendre a causa de la pluja registrada a la ciutat. La Trobada se celebrarà, amb el mateix programa d’activitats previst, el proper diumenge 6 d’abril al Centre Cultural l’Escorxador (carrer Arquitecte Fradera, s/n).

La trobada començarà a les 10 del matí i durarà fins a les 18 hores, aproximadament. Durant la jornada els visitants podran conèixer les característiques de les 12 entitats participants a través de les casetes que cadascuna d’elles tindrà en el recinte. A les casetes, a més, es podran tastar alguns dels plats típics de la cuina de diferents províncies andaluses com Còrdova o Huelva. Per altra banda, hi haurà actuacions de cors rocieros, grups de sevillanas, cantants de canço espanyola, cantaores de flamenc i l‘artista badaloní Manuel Fernández, que presentarà el seu darrer treball discogràfic. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, saludarà els assistents a les 13 hores.
L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “l’Ajuntament ha volgut donar a aquestes entitats el protagonisme que es mereixen, reunint-les per primera vegada en aquesta trobada”.Les entitats andaluses han estat i són l’instrument del qual es van dotar els veïns per mantenir-se vinculats al seu lloc d’origen, i tenir el doble orgull de ser badalonins i andalusos”, ha afegit l’alcalde.

Deixa un comentari