Publicat el 18/12/2017

L’Ajuntament està portant a terme petites actuacions a la Plaça del Teatre per tal de millorar aquest àmbit com a espai de trobada, especialment per al públic familiar

Les actuacions que s’hi estant fent es concreten amb el plantat de nou arbrat que millorarà les condicions tèrmiques i estètiques de la zona de jocs, el trasllat de la font i  de tots els jocs infantils al sorral central per ampliar i, alhora, concentrar l’espai destinat als més petits. En aquest sentit es pavimentarà l’espai alliberat per ubicar-hi la terrassa del bar i deixar lliure l’espai de sortida d’emergència del teatre.

Aquestes actuacions es complementen amb les millores que s’han fet, gràcies al finançament privat, en el vestíbul del teatre i que han permès dignificar l’accés a l’equipament i obrir-lo a la plaça.

Amb aquest conjunt d’intervencions urbanes es vol millorar l’espai públic del municipi destinat al gaudi dels veïns i veïnes. A més, i per mantenir els espais en bones condicions, s’intensifica la presència de l’agent cívic que treballa per conscienciar la ciutadania sobre la importància de preservar els espais comunitaris. Entre les seves prioritats hi ha la de vetllar perquè els propietaris dels gossos recullin els seus excrements.

 

 

Deixa un comentari

Meslloc
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel