S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 9 abril 2018

El sexe es fa gran amb nosaltres

El sexe es fa gran amb nosaltres, a càrrec de la Sra. Alba Llobera i de la Sra. Montse Roig, psicòlogues i terapeutes de parella.

Agenda
dijous 5 abril 2018

Parlant amb… Victòria Pujadas

Parlant amb… Victòria Pujadas. Una iniciativa ja celebrada l’any 2017 amb Tomàs Bel que vol convidar artistes que ens són propers territorialment per tal de seguir-ne la pista. Victòria Pujadas protagonitzarà un col·loqui on explicarà els seus treballs més recents a més de realitzar una acció artística. Durant l’activitat es projectarà l’audiovisual “255 segons”, sobre […]

Agenda
dijous 29 març 2018

Vestir-se el segle XVIII

Vestir-se el segle XVIII Elisenda Guedea, ens explicarà com es vestien fa 300 anys: quines peces de roba portaven, com les anomenaven, com se les posaven…

Agenda
dimecres 28 març 2018

Les set caixes

Xerrada Les set caixes, a càrrec de Dory Sontheimer, farmacèutica i escriptora. L’autora descobreix, en un armari a casa seva, set caixes amb tot el seu passat jueu a l’Alemanya nazi. Ho organitza: Aula Extensió Universitària TIMO.

Agenda

Menoquè?

Menoquè? Xerrada sobre la menopausa per a dones a partir de 45 anys, a càrrec d’Eva Farrerons de Fisio Salud Montgat.   Ho organitza: Associació de Dones de Montgat.

Agenda

No sé què estudiar

No sé què estudiar. Cal inscripció prèvia a espaifamilia@vilassardemar.cat. Adreçat a famílies d’alumnat entre 2n cicle de secundària i batxillerat.

Agenda

Agricultura a Canet. Diagnosi i propostes des de l’agroecologia

Agricultura a Canet. Diagnosi i propostes des de l’agroecologia Jornades de patrimoni natural 2018

Agenda

Memòria i Lluita

Memòria i Lluita. Cicle sobre la història de l’independentisme.  

Agenda
dimarts 27 març 2018

Càpsules pediàtriques

Càpsules pediàtriques. Xerrades adreçades a famílies amb infants de 0 a 3 anys, a càrrec de Sílvia Bernárdez, infermera de pediatria del CAP del Masnou. La infermera del CAP oferirà una xerrada sobre cures a la llar, vacunes, alimentació, primers auxilis, etc. Els assistents podran exposar els seus dubtes i experiències.

Agenda

La gent gran a les xarxes socials

La gent gran a les xarxes socials. A càrrec de la Sra. Esther Julià, responsable de xarxes socials de l’Ajuntament de Mataró.