S'han trobat resultats
Agenda
dijous 13 desembre 2018

Vil·la romana de Torre Llauder

Vil·la romana de Torre Llauder Visita guiada al jaciment arqueològic de Torre Llauder. Veurem com era la vil·la romana que s’ha conservat i passejarem per les dependències decorades amb esplèndids mosaics de colors, els banys (caldari, tepidari i frigidari) i els dos peristils o patis.        

Agenda

Dialoguem amb dues col·leccions

Dialoguem amb dues col·leccions Visita guiada a l’exposició Dues col·leccions que dialoguen. Tema: Museu i exposicions    

Agenda

Missa del Gall i visita nocturna al Pessebre i a les exposicions nadalenques

Missa del Gall i visita nocturna al Pessebre i a les exposicions nadalenques. Missa cantada amb l’Orfeó Parroquial El Delme. Com ja és tradició, en sortir de la Missa del Gall, es farà una visita al Pessebre Monumental i les exposicions del cercle Nadalenc. Tast de torrons, neules i cava.

Agenda
dimecres 5 desembre 2018

I els romans van arribar

I els romans van arribar. Visita teatralitzada a les termes de Ca l’Arnau i taller familiar de reconstrucció de les termes amb Legos. Compra l’entrada a www.gaudeixcabrera.cat.

Agenda

Visita teatralitzada al Castell de Burriac

Visita teatralitzada al Castell de Burriac. Si voleu conèixer les llegendes i la història del Castell de Burriac de manera lúdica i divertida veniu a fer la ruta guiada. Compra la teva entrada a www.gaudeixcabrera.cat.

Agenda

La gran il·lusió. El cinema a Badalona

La gran il·lusió. El cinema a Badalona, un passeig per més de 75 anys d’història del cinema i de les sales d’exhibició que hi havia a la ciutat. La mostra inclou més de 300 programes de mà de les pel·lícules que programaven aquestes sales. Les activitats que acompanyen l’exposició són: Diumenge  16 de desembre i 10 […]

Agenda

Visita guiada a la Fàbrica Anís del Mono

Visita guiada a la Fàbrica de l’Anís del Mono. Fundada per Josep i Vicenç Bosch el 1870, la fàbrica conserva l’antiga sala de destil·lació i diversos elements modernistes. La visita mostra el procés de fabricació de l’anís i altres begudes que s’hi produeixen, com les Aromes de Montserrat. No es fan reserves. Cal contactar prèviament amb […]

Agenda
dilluns 3 desembre 2018

Catalunya bombardejada

Catalunya bombardejada. Visita comentada a l’exposició Catalunya bombardejada. Veniu a conèixer la nova exposició temporal del Museu! Entrada lliure

Agenda
dijous 29 novembre 2018

Vine en família a la Pompeu

Vine en família a la Pompeu. Per conèixer la biblioteca i les activitats adreçades al públic infantil. Cal inscripció prèvia a la biblioteca. Ho organitza: Biblioteques de Mataró – Ajuntament de Mataró.

Agenda
dilluns 26 novembre 2018

Dialoguem amb dues col·leccions

Dialoguem amb dues col·leccions. Visita guiada a l’exposició Dues col·leccions que dialoguen. Ho organitza: Consorci Museu d’Art Contemporani de Mataró i Fundació Iluro.