S'han trobat resultats
Agenda
dijous 11 octubre 2018

Mitja vida

Mitja vida, de Care Santos. La novel·la guanyadora del premi Nadal 2017 es centra en un sopar que comparteixen  cinc dones, 31 anys després d’haver conviscut en un internat de monges. Un joc infantil iniciat tres dècades abans les marcarà per sempre.

Agenda

Talking about…

Talking about… Tertúlia en anglès moderada per Laura Patricio sobre When we where orphans, de Kazuo Ishiguro. Places limitades. Amb inscripció prèvia a la biblioteca. Ho organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.  

Agenda

Agroecologia alimentària escolar

Agroecologia alimentària escolar. Volem que la canalla rebi aliments nutritius, saludables, produïts de forma sostenible i en un territori equilibrat. Voleu aprendre i debatre com aconseguir-ho amb entitats expertes i que s’hi dediquen de valent? No us perdeu aquesta tertúlia on compartirem els coneixements de Carles Soler (Associació Menjadors Ecològics) i Lidón Martrat (Alimentacción, Xarxa […]

Agenda
dimecres 10 octubre 2018

Trobada amb l’escriptora Sílvia Soler

Lletres en Viu. Trobada amb l’escriptora Sílvia Soler. El programa Lletres en Viu acosta les autores i autors de literatura catalana als seus lectors i lectores afavorint la difusió i el coneixement de la seva obra. En aquesta ocasió ens visitarà la Sílvia Soler, amb qui comentarem la seva novel·la L´estiu que comença, guanyadora del […]

Agenda

Català a bon ritme!

Català a bon ritme! Aprèn a llegir i a parlar en català amb La volta al món en 80 dies, de Jules Verne. Cicle de tertúlies de lectura fàcil orientat a persones que vulguin adquirir l’hàbit de llegir i expressar-se en català. Les tertúlies estan conduïdes per voluntaris lingüístics. Places limitades. Amb inscripció prèvia al CNL o […]

Agenda

On bouquine !

On bouquine ! Tertúlia en francès moderada per Mercè Tomé sobre Je viens, d’Emmanuelle Bayamack-Tam. Ho organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Agenda
dimarts 9 octubre 2018

Lectures a la terrassa

Lectures a la terrassa. Tardor Literària. Petits tastets de literatura, llegits pels propis autors o per lletraferits entesos, a recer de les parets de l’església d’Argentona i amb acompanyament musical en viu. Ho organitza: Col·lectiu Lectures en Veu Alta – Centre d’Estudis Argentonins – Biblioteca Municipal d’Argentona.

Agenda

L’autor de Zuric, 1917, Lenin, Joyce, Tzara

Literatures amb sentits. L’autor de Zuric, 1917, Lenin, Joyce, Tzara (editorial Pòrtic), el periodista i biògraf Agustí Pons ens parlarà d’aquesta obra a mig camí entre l’assaig i la crònica periodística. Una història trepidant que es llegeix com una novel·la. Maridarem la sessió amb un vi de DO Alella. Activitat dirigida per la periodista Montse Serra.

Agenda
dilluns 8 octubre 2018

Conversa amb Carme Martí

Conversa amb Carme Martí. Cicle d’alimentació. Cuinem i mengem entre llibres. Conversa amb Carme Martí, autora del llibre El camí de les aigües, que explica la vida de la cuinera Maria Badia al llarg del segle XX.

Agenda
dimecres 26 setembre 2018

Gomet Vermell

Gomet Vermell. Tertúlia de Gomet Vermell, inici i presentació d’aquest curs, dinamitzada per Pilar Aznar.