S'han trobat resultats
Agenda
divendres 20 abril 2018

Diamant blau

Tertúlia de novel·la: Diamant blau, de Care Santos, a càrrec de Neus Ribas, amb la presència de l’autora. Ho organitza: Biblioteca – Regidoria de Cultura – Museu d’Arenys de Mar – Institució de les Lletres Catalanes.

Agenda
dimecres 11 abril 2018

Llegim!

Llegim!, a càrrec de l’escriptora Lola Casas. Tertúlia literària adreçada a nois i noies a partir de 13 anys. L’objectiu és passar una bona estona parlant de llibres, recomanant i suggerint històries i novel·les. Organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Agenda

Català a bon ritme!

Català a bon ritme! Cicle de tertúlies de lectura fàcil orientat a persones que vulguin adquirir l’hàbit de llegir i expressar-se en català. Activitat emmarcada en el projecte Voluntariat per la Llengua. Les tertúlies estan conduïdes per voluntaris lingüístics. Aprèn a llegir i a parlar en català amb textos de Manuel de Pedrolo. Places limitades, amb inscripció prèvia […]

Agenda

On bouquine !

On bouquine ! Tertúlia en francès moderada per Mercè Tomé sobre Mémoires d’Hadrien, de Marguerite Yourcenar. Places limitades. Amb inscripció prèvia a la biblioteca. Organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Agenda
dimarts 10 abril 2018

Table ronde en français

Table ronde en français. A càrrec de Marie Chauvin

Agenda
dilluns 9 abril 2018

Gomorra

Gomorra de Roberto Saviano. En aquest llibre, Roberto Saviano ha reconstruït tant l’aterridora lògica economicofinancera i expansionista dels clans napolità i Casertano com les febrils fantasies que sumen el fatalisme mortuori dels samurais medievals japonesos. El resultat és un llibre extraordinari i potent, apassionat i brutal, i alhora objectiu i visionari, d’investigació i literari, ple d’horrors […]

Agenda
dijous 5 abril 2018

Los detectives salvajes

Los detectives salvajes de Roberto Bolaño, a càrrec d’Amparo Vàzquez. Los detectives salvajes és la cinquena novel·la de l’escriptor xilè Roberto Bolaño; publicada per primer cop el 1998, enguany compleix 20 anys.

Agenda
dimecres 28 març 2018

La porta màgica

Tertúlia literària juvenil: La porta màgica. Activitat dirigida a nois i noies d’11 a 13 anys sobre La immortal, de Ricard Ruiz Garzón. A càrrec de Cristina Valls i Marta Alcalà. Activitat gratuïta. Places limitades. Amb inscripció prèvia a la biblioteca.

Agenda

Hidden Figures

Hidden Figures, de Theodore Melfi, amb tertúlia en acabar.

Agenda
dimarts 27 març 2018

2a Dòria Book Party

2a Dòria Book Party. Dòria Llibres organitza una festa gastronòmica i literària, amb la companyia d’autors, editors, il·lustradors, traductors, poetes i, sobretot, lectors! Vine, tasta, llegeix, escolta i comparteix. Això no ho trobaràs en línia!