S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 18 juliol 2018

Ioga a la platja

Ioga a la platja Sessió de ioga a la platja de palomares de Vilassar de Mar. Ho organitza: Centre de Ioga -Portar tovallola. -Per a més informació, Pilar Sala: 666 41 46 39  

Agenda
divendres 6 juliol 2018

Dissantes. Activitats i jocs infantils

Dissantes. Activitats i jocs infantils. Torna la gran festa solidària de Les Santes: una marató d’activitats per a totes les edats que en aquesta sisena edició presenta com a novetat el canvi d’ubicació: la platja del Varador. Hi trobareu tallers i jocs infantils organitzats per la Fundació el Maresme. Espai amb servei de bar.

Agenda
dijous 5 juliol 2018

Taller de reflexologia: Ensenyar i aprendre en família

Taller de reflexologia: Ensenyar i aprendre en família, a càrrec de Isabel Serrano. Descobreix els beneficis d’aquesta tècnica manual consistent en exercir pressió sobre determinats punts dels peus i mans per corregir desequilibris en altres parts del cos que estan vinculats a través del sistema nerviós. Cal portar una tovallola petita i un coixí.

Agenda

Ioga en família

Ioga en família, a càrrec de Yolanda Marín del centre Yogayo. Cal portar una màrfega i roba còmoda. Inscripcions a la Biblioteca o a la Biblioplatja. Places limitades.  

Agenda
dimarts 3 juliol 2018

Taller de txikung i mindfullness

Taller de txikung i mindfullness Es farà una sessió de txikung que finalitzarà amb una petita sessió de mindfulness. Obert a tothom. Activitat que s’imparteix en el marc de la campanya de promoció d’hàbits saludables que es du a terme a l’Espai Saludable.

Agenda
divendres 29 juny 2018

Ensenyar i aprendre en família

Ensenyar i aprendre en família a càrrec de Isabel Serrano Cal portar una tovallola petita i un coixí. Descobreix els beneficis d’aquesta tècnica manual consistent en exercir pressió sobre determinats punts dels peus i mans per corregir desequilibris en altres parts del cos que estan vinculats a través del sistema nerviós.

Agenda

Biografia personal per a gent gran

Biografia personal per a gent gran a càrrec de Pilar del Vilar, Psicòloga. Inscripcions a l’OAC: Oficina d’Atenció al Ciutadà. El Taller tindrà una durada de 2h al dia.

Agenda

Hora del conte i taller

Hora del conte i taller. Us agrada doblegar papers de mil maneres? Us agrada la papiroflèxia? Si és així, gaudireu amb el conte i el taller que ens oferiran l’Encarnación Gimeno i l’Ariadna Galan. Edat orientativa: de 3 a 10 anys. El taller és de places limitades amb inscripció prèvia a b.teia@diba.cat o bé al 93 555 […]

Agenda

Teatre al carrer. Rosa Carbonell

Teatre al carrer. Rosa Carbonell. Formació dirigida a persones amb esperit crític i coses a dir, que vulguin desenvolupar les tècniques teatrals necessàries per a interpretar en un espai molt diferent a l’escenari: l’espai urbà. A través del joc posarem en pràctica les eines apreses amb l’objectiu de dur a terme una acció teatral. Adreçat especialment […]

Agenda
dijous 28 juny 2018

Jocs tradicionals i taller de banderins

Jocs tradicionals i taller de banderins, amb el Pájaro Carpintero i Talleret Craft.