S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 4 juny 2018

Humor Amarillo

Humor Amarillo. Sortida a Hostalric. Circuït d’activitats aquàtiques i inflables que simulen el divertit concurs de TV Humor amarillo.

Agenda
divendres 25 maig 2018

Rèquiem

Rèquiem. Sortida de Viladona a l’Auditori a escoltar el Rèquiem de Dvorak, interpretat per primer cop per l’OBC, dirigida per Kazushi Ono, amb el Cor Lieder, el Cor Madrigal i el Cor Anton Bruckner.  Reserves: Montse, tl. 625 578 875.

Agenda

Parc mediambiental de Gualba

Parc mediambiental de Gualba. Excursió subvencionada per l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres. Places limitades a 55 persones. L’Ajuntament subvenciona el transport i l’entrada al parc. Activitat adreçada a joves del poble, de 14 a 30 anys. Els menors d’edat hauran de portar una autorització signada pels pares o tutors legals. Més informació del parc […]

Agenda

Guies i mapes per conèixer el Parc de la Serralada Litoral

Guies i mapes per conèixer el Parc de la Serralada Litoral. Parc i Biblioteques… naturalment. Guies i mapes per conèixer el Parc de la Serralada Litoral. 2a sortida a Can Magarola, seu del Parc, a càrrec del responsable del Centre de Documentació del PSL. Obert a tothom. Punt de trobada Biblioteca Ferrer i Guàrdia.

Agenda
dimarts 22 maig 2018

Caminada popular

Caminada popular. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Argentona organitza les Caminades populars, rutes per fer a peu per l’entorn natural d’Argentona. Aquestes caminades s’adrecen a gent de totes les edats. Es tracta de recorreguts d’entre 3 i 4 hores de durada, amb caràcter de lleure, pensats per gaudir de la natura de manera individual, en […]

Agenda
divendres 18 maig 2018

Ruta Pedrolo

Ruta Pedrolo. Sortida a l’Urgell i a la Segarra a fer la Ruta Pedrolo, tot commemorant el centenari del naixement de l’escriptor. Sortida organitzada conjuntament pel CEAJC i per Òmnium Maresme. Visita guiada al castell de l’Aranyó, al castell de Concabella (Espai Pedrolo) i a Tàrrega (diversos llocs pedrolians, entre ells les basses de l’Ondara, […]

Agenda
dimecres 9 maig 2018

Sortida al teatre L’Amistat

Sortida al teatre L’Amistat de Premià de Mar per veure l’obra “Les noies de Mossbank Road”. Cal reservar l’entrada trucant a la Núria. Tel. 937 53 24 12.

Agenda
divendres 4 maig 2018

Narbonne

Excursió a Narbonne. Excursio d’un dia a Narbonne, amb visites turistiques i un sorprenent dinar en el Grand Bufet de Narbonne.

Agenda

Falgars d’en Bas

Sortida. Falgars d’en Bas –Santuari de Cabrera- Cantonigròs. Una travessa per Collsacabra, que és una comarca natural de la Catalunya interior, situada entre Osona, la Garrotxa i la Selva. És un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles dibuixats per l’erosió del Ter i formats per materials sedimentaris. La màxima altitud del […]

Agenda
dijous 3 maig 2018

Excursió de dones

Tallers Aprèn a Estimar-te: Excursió de dones. S’aprofitarà el bon temps per realitzar una sortida de dones. Per a més informació, podeu consultar la web del Pla de Barris: http:pladebarris.premiadedalt.com/.