S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 9 octubre 2018

Vi+ El mes del vi DO Alella

Vi+ El mes del vi DO Alella. La tercera edició del Vi+  tindrà lloc del 29 de setembre a l’1 de novembre, a través d’un cicle d’activitats i experiències enoturístiques entorn del món del vi, promogudes per una seixantena d’agents públics i privats que formen part de la Ruta del Vi de la DO Alella. Aquesta iniciativa va […]

Agenda
divendres 5 octubre 2018

Ruta guiada al Museu Romà

Ruta guiada al Museu Romà   Una nova ocasió de conèixer un dels edificis romans més singulars de Catalunya! Entrada lliure amb motiu de les Jornades Europees del Patrimoni Imprescindible reserva prèvia al correu: museuroma@premiademar.cat

Agenda
dimecres 26 setembre 2018

Ruta teatralitzada al Castell de Burriac

Ruta teatralitzada al Castell de Burriac Si voleu conèixer les llegendes i la història del Castell de Burriac de manera lúdica i divertida veniu a fer la ruta guiada teatralitzada al castell on les coneixerem totes! Cal inscripció prèvia a turisme@cabrerademar.cat o al tel 674 011 450.

Agenda
dijous 13 setembre 2018

Memorial 1 d’Octubre

Memorial 1 d’Octubre. El proper diumenge 30 de setembre l’associació Motards Independentistes organitza la sortida amb nom: “Memorial 1 d’Octubre”, una sortida planificada per homenatjar un dia clau en la història recent de Catalunya, un dia que ens va marcar a tots. Descripció de l’activitat: L’activitat consisteix en una ruta en moto de 75km per […]

Agenda
dimecres 12 setembre 2018

El Modernisme a Mataró

El Modernisme a Mataró Ruta urbana pels edificis més significatius del Modernisme mataroní en una síntesi històrica de l’època i amb referències biogràfiques dels principals arquitectes del moment. Punt de trobada: Nau Gaudí.

Agenda
divendres 27 juliol 2018

Promenades d’été par Canet de Mar

Route Moderniste guidée en français. Promenade guidée, environ deux heures de duration, pour le centre urbain et patrimonial de Canet de Mar, avec une distance totale de 500 mètres et un chemin plat, adapté et sans difficultés. Cet itinéraire comprend également la visite de la Maison musée Lluís Domènech i Montaner.

Agenda

Summer walking tours of Canet de Mar

Admire Canet’s Modernist Heritage with an English-speaking guide. Our tour takes approximately two hours – and the route is just half a kilometre with no hills, and so suitable for everyone. The tour includes a visit to the Lluís Domènech i Montaner Museum.

Agenda

Paseos de verano por Canet de Mar

Ruta modernista guiada en castellano. Paseo guiado, de dos horas aproximadamente, por el entorno urbano y patrimonial de la población, con una distancia total de 500 metros y un recorrido llano, adaptado y sin dificultad. Esta ruta también incluye la visita de la Casa museo Lluís Domènech i Montaner.

Agenda

Passejades d’estiu per Canet de Mar

Passejades d’estiu per Canet de Mar. Ruta modernista guiada en català, de dues hores aproximadament, per l’entorn urbà i patrimonial de la Vila, amb una distància total de 500 metres i recorregut planer, adaptat i sense dificultats. Aquesta ruta també inclou la visita a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.

Agenda
dijous 26 juliol 2018

Passejada guiada pels indrets caputxins d´Arenys

Passejada guiada pels indrets caputxins d´Arenys a càrrec de Ramon Verdaguer. Ruta guiada per visitar els indrets més lligats als 400 anys de presència caputxina a Arenys. Acte inclòs en la programació de l’Any Caputxí. Ho organitza: Frares Caputxins