S'han trobat resultats
Agenda
divendres 27 juliol 2018

Promenades d’été par Canet de Mar

Route Moderniste guidée en français. Promenade guidée, environ deux heures de duration, pour le centre urbain et patrimonial de Canet de Mar, avec une distance totale de 500 mètres et un chemin plat, adapté et sans difficultés. Cet itinéraire comprend également la visite de la Maison musée Lluís Domènech i Montaner.

Agenda

Summer walking tours of Canet de Mar

Admire Canet’s Modernist Heritage with an English-speaking guide. Our tour takes approximately two hours – and the route is just half a kilometre with no hills, and so suitable for everyone. The tour includes a visit to the Lluís Domènech i Montaner Museum.

Agenda

Paseos de verano por Canet de Mar

Ruta modernista guiada en castellano. Paseo guiado, de dos horas aproximadamente, por el entorno urbano y patrimonial de la población, con una distancia total de 500 metros y un recorrido llano, adaptado y sin dificultad. Esta ruta también incluye la visita de la Casa museo Lluís Domènech i Montaner.

Agenda

Passejades d’estiu per Canet de Mar

Passejades d’estiu per Canet de Mar. Ruta modernista guiada en català, de dues hores aproximadament, per l’entorn urbà i patrimonial de la Vila, amb una distància total de 500 metres i recorregut planer, adaptat i sense dificultats. Aquesta ruta també inclou la visita a la Casa museu Lluís Domènech i Montaner.

Agenda
dijous 26 juliol 2018

Passejada guiada pels indrets caputxins d´Arenys

Passejada guiada pels indrets caputxins d´Arenys a càrrec de Ramon Verdaguer. Ruta guiada per visitar els indrets més lligats als 400 anys de presència caputxina a Arenys. Acte inclòs en la programació de l’Any Caputxí. Ho organitza: Frares Caputxins

Agenda
dilluns 9 juliol 2018

Rutes patrimonials: Ruta prehistòrica

Rutes patrimonials: Ruta prehistòrica. Inscripció prèvia abans del 13 de juliol a turisme@vilassar.cat o al 93 750 74 88.

Agenda
dijous 5 juliol 2018

Una ruta teatralitzada: Arenys de punta i cotó

Una ruta teatralitzada: Arenys de punta i cotó. Les Germanes Felicianes ens faran un passeig per la història i pels carrers d’Arenys de Mar mentre ens faran partícips de la seva òpera prima: La fotonovel.la, Dones de punta i cotó. Deixeu-vos seduir per la història, la poesia i les cançons de dues artistes de revista. Inscripcions a […]

Agenda
dimarts 3 juliol 2018

Vapors, fàbriques i cooperatives del Mataró industrial

Vapors, fàbriques i cooperatives del Mataró industrial. Ruta guiada per conèixer el ric patrimoni històric de Mataró: vapors, fàbriques i cooperatives, i també els protagonistes que van fer possible la gran transformació econòmica, social i urbanística de la ciutat durant els segles XIX i XX.

Agenda
dilluns 2 juliol 2018

Camins, un viatge pels sentits

Camins, un viatge pels sentits. La ruta és un itinerari guiat inclusiu, amb dos actors i un educador ambiental, que es fa a la plana del Corredor, un terreny fàcilment transitable. Distància: 1.450 metres. Dificultat: baixa. Opcions: es pot sol·licitar un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la […]

Agenda
dijous 21 juny 2018

Ruta del mar

Ruta del mar. La ruta del mar permet descobrir la vinculació de Mataró amb el mar: la seva història marítima i naviliera, l’entorn natural de la costa, les transformacions i modernitzacions del litoral i també els personatges històrics de la ciutat relacionats amb el mar. És una ruta plena d’anècdotes inesperades i de dades sorprenents […]