S'han trobat resultats
Agenda
dijous 11 octubre 2018

Aquell antic missatge de l’amor, de Vicenç Llorca

Presentació Aquell antic missatge de l’amor, de Vicenç Llorca. Acte presentat per Care Santos, escriptora. Amb la presència de Glòria Gasch, editora. “En Xavier Rius, economista de Barcelona format a Nova York, ha de fer front a la pèrdua de la seva feina en el marc de la crisi econòmica i al trencament del seu […]

Agenda
dimarts 9 octubre 2018

Presentació del Projecte RADARS

Presentació del Projecte RADARS L’avi no juga!? Sardanes, contes, concurs, joc, berenar i taula informativa. Ho organitza: Regidoria de Gent Gran i Taula RADARS.

Agenda
dimecres 26 setembre 2018

Colors d’aigua + Les Santes al mar

Presentació de la publicació de les dues exposicions: Colors d’aigua + Les Santes al mar. Amb motiu del centenari del naixement del pintor Jaume Arenas, tindrem una exposició que ens aproxima a la seva faceta d’aquarel·lista i una altra a l’entorn de la seva peça escultòrica de les Santes, que enguany s’ha submergit en el mar.

Agenda
dimecres 12 setembre 2018

Presentació dels tallers Aprenem

Acte de presentació dels tallers Aprenem basats en l’intercanvi lingüístic. Aprenem amb grups reduïts de lectura i conversa, anglès, francès, italià, català i castellà. Més informació i inscripcions: aprenem.teia@gmail.com Inici del curs a l’octubre. Dimarts i dijous de 18 a 20:00 h. Ho organitza:  Aprenem Teià.    

Agenda
dimecres 20 juny 2018

Dòlmens i menhirs entre la Tordera i el Besòs. El grup megalític del Maresme i el Baix Vallès

Dòlmens i menhirs entre la Tordera i el Besòs. El grup megalític del Maresme i el Baix Vallès. Presentació del volum 13 de les Monografies del SERP (Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques) de la Universitat de Barcelona. La monografia porta per títol Dòlmens i menhirs entre la Tordera i el Besòs. El grup megalític del Maresme i el […]

Agenda
dilluns 4 juny 2018

Posem fil a l’agulla

Presentació de la publicació: Posem fil a l’agulla, el gènere de punt a Arenys de Mar, amb la participació dels autors dels diferents articles. Ho organitza: Museu d’Arenys de Mar – Biblioteca Pare Fidel Fita – Regidoria de Cultura.

Agenda
divendres 1 juny 2018

Contes al voltant dels garrofers

Contes al voltant dels garrofers. Presentació Guia de recursos de les Biblioteques del Maresme 2018. Ricard Ferran (Ulldistret) ens explicarà tres contes amb aquest arbre com a protagonista. Als Jardins de Lluís Millet. Per a famílies amb infants majors de 4 anys.

Agenda
divendres 25 maig 2018

Guía Informativa de los Riesgos del Amianto para la Salud

Guía Informativa de los Riesgos del Amianto para la Salud. La Universitat Social Podem VdM organitza la presentació de la “Guía Informativa de los Riesgos del Amianto para la Salud”, a càrrec de Clara Llena i Miguel Arenas, advocats de Col·lectiu Ronda.

Agenda
dimecres 9 maig 2018

Associació Catalana pels Drets Civils

Acte de presentació de l’Associació Catalana pels Drets Civils. Presentació de l’associació dels familiars dels presos i exiliats polítics catalans, amb la presència dels mateixos familiars.

Agenda
dijous 3 maig 2018

Presentació de la Guia de recursos de les biblioteques de Maresme 2018

Presentació de la Guia de recursos de les Biblioteques del Maresme 2018, a càrrec del responsable del Centre de Documentació del Parc de la serralada Litoral. Activitat inclosa dins del projecte Parcs i Biblioteques, Naturalment!