S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 20 juny 2018

Dòlmens i menhirs entre la Tordera i el Besòs. El grup megalític del Maresme i el Baix Vallès

Dòlmens i menhirs entre la Tordera i el Besòs. El grup megalític del Maresme i el Baix Vallès. Presentació del volum 13 de les Monografies del SERP (Seminari d’Estudis i Recerques Prehistòriques) de la Universitat de Barcelona. La monografia porta per títol Dòlmens i menhirs entre la Tordera i el Besòs. El grup megalític del Maresme i el […]

Agenda
dilluns 4 juny 2018

Posem fil a l’agulla

Presentació de la publicació: Posem fil a l’agulla, el gènere de punt a Arenys de Mar, amb la participació dels autors dels diferents articles. Ho organitza: Museu d’Arenys de Mar – Biblioteca Pare Fidel Fita – Regidoria de Cultura.

Agenda
divendres 1 juny 2018

Contes al voltant dels garrofers

Contes al voltant dels garrofers. Presentació Guia de recursos de les Biblioteques del Maresme 2018. Ricard Ferran (Ulldistret) ens explicarà tres contes amb aquest arbre com a protagonista. Als Jardins de Lluís Millet. Per a famílies amb infants majors de 4 anys.

Agenda
divendres 25 maig 2018

Guía Informativa de los Riesgos del Amianto para la Salud

Guía Informativa de los Riesgos del Amianto para la Salud. La Universitat Social Podem VdM organitza la presentació de la “Guía Informativa de los Riesgos del Amianto para la Salud”, a càrrec de Clara Llena i Miguel Arenas, advocats de Col·lectiu Ronda.

Agenda
dimecres 9 maig 2018

Associació Catalana pels Drets Civils

Acte de presentació de l’Associació Catalana pels Drets Civils. Presentació de l’associació dels familiars dels presos i exiliats polítics catalans, amb la presència dels mateixos familiars.

Agenda
dijous 3 maig 2018

Presentació de la Guia de recursos de les biblioteques de Maresme 2018

Presentació de la Guia de recursos de les Biblioteques del Maresme 2018, a càrrec del responsable del Centre de Documentació del Parc de la serralada Litoral. Activitat inclosa dins del projecte Parcs i Biblioteques, Naturalment!

Agenda
divendres 27 abril 2018

Singularitats naturals del Maresme

Singularitats naturals del Maresme. Amb aquesta taula rodona es pretén despertar la curiositat i l’interès per conèixer la riquesa i els espais naturals de la comarca del Maresme: flora, fauna, boscos i mar. En aquest acte es presentarà la nova guia de recursos de la Xarxa de Biblioteques del Maresme, Singularitats naturals del Maresme. A càrrec […]

Agenda

Compositors musicals de tots els temps i totes les tècniques pictòriques

Exposició Compositors musicals de tots els temps i totes les tècniques pictòriques.  Dijous, 3 de maig a les  19 h, presentació a càrrec de Josep Malagarriga.

Agenda
dilluns 9 abril 2018

Guia de Recursos del Maresme

Presentació de la Guia de Recursos del Maresme 2018, a càrrec d’en Jordi Ribas. En Jordi Ribas, ornitòleg, ve a presentar-nos la nova Guia de Recursos de la comarca que aquest any fa referència a les singularitats naturals del Maresme.

Agenda
dimecres 28 març 2018

Presentació del catàleg de l’exposició: Els Dimarts del Llimoner. 25 anys

Presentació del catàleg de l’exposició sobre per la trajectòria artística i social del col·lectiu mataroní Els Dimarts del Llimoner en el seu 25è aniversari. Presentació a càrrec de Pere Pascual. Ho organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i Els Dimarts del Llimoner. Col·labora: Fundació Iluro.