S'han trobat resultats
Agenda
divendres 9 novembre 2018

Una democràcia cívica en temps autoritaris.

Presentació del llibre Una democràcia cívica en temps autoritaris, de Thomas Harrington. Amb les intervenció de l’autor del llibre i de l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot. Ho Organitza: Centre d’Estudis Vilassarencs.

Agenda

La mestra. Amb el somriure als llavis

La mestra. Amb el somriure als llavis. Una novel·la biogràfica que homenatja les mestres que van saber mantenir i encomanar el somriure als seus alumnes enmig de la grisor i la repressió de la postguerra. A càrrec de Rosa María Pascual.

Agenda

Indrets d’una guerra

Indrets d’una guerra. Presentació del llibre a càrrec de l’autor, Manel Gimeno.

Agenda

En cada lamento que se hace canción

En cada lamento que se hace canción. En cada lamento que se hace canción, de Jordi Vadell, Editorial Comares. José Ignacio G. Lapido (Granada, 1962) és considerat un dels millors lletristes del panorama musical del país. Designat com un dels 100 granadins del segle XX pel diari Ideal i admirat per grans grups del pop-rock espanyol, han […]

Agenda
dijous 8 novembre 2018

Una vida màgica

Presentació del llibre “Una vida màgica” del mag Xevi, degà dels mags del nostre país. Categoria: Lletres i diàlegs. L’acte, a part de nombroses anècdotes biogràfiques que el mateix mag ens explicarà, comptarà amb un col·loqui amb el públic sobre el món de la màgia per acabar amb un petit espectacle d’aquesta disciplina. Per a totes […]

Agenda

Un amor pendent

Presentació del llibre Cabrils, Sao Paulo, Barcelona. Un amor pendentLletres i diàlegs. A càrrec de l’autora, Emilia Illamola. Es comptarà amb la presència també de Joaquim Forcada.  

Agenda

Flora Tristán, una filòsofa social

Flora Tristán, una filòsofa social. Flora Tristán, una filòsofa social, de Conxa Llinàs Carmona, Universitat de Barcelona edicions. Flora Tristán, icona del feminisme i representant del primer socialisme, encara és una gran desconeguda a Espanya. La seva biografia novel·lesca transcorre durant la primera meitat del segle XIX, un temps d’esperança i indignació per les conseqüències de […]

Agenda

Ensenya’m la llengua

Ensenya’m la llengua. Amb la participació d’Antoni Jané, metge mataroní; Núria Pera, directoral del CNL Maresme; Josep Puig-Pla, escriptor, i l’autor, Toni Beltran. Ho organitza: Dòria Llibres.

Agenda

Big Bang. Astronomia i poesia

Big Bang. Astronomia i poesia. Presentació del llibre de Lola Casas, Jordi Lopesino i Gibet Ramon. L’univers és ple de secrets! Quan es fa de nit, mira amunt i deixa que els teus ulls s’omplin de ciència, màgia, poesia i bocins d’estrelles. Ho organitza: Dòria Llibres.

Agenda

Els límits del Quim Porta

Els límits del Quim Porta. Presentació del llibre de Josep Pedrals. Ho organitza: Dòria Llibres.