S'han trobat resultats
Agenda
dijous 9 novembre 2017

Inauguració de Can Benet, nou Centre d’Atenció als Visitants

Inauguració de Can Benet, nou Centre d’Atenció als Visitants. Es tracta d’un espai destinat a donar a conèixer el llegat patrimonial amb el que compta Cabrera de Mar entre visitants, escoles, grups concertats i la població en general Ho organitza: Ajuntament de Cabrera de Mar.

Agenda
dimarts 10 octubre 2017

Open House 2017

Open House 2017. Jornades de portes obertes al patrimoni de Vilassar.

Agenda
dilluns 3 juliol 2017

Jornada Producte d’Arenys: Tomàquets i les seves varietats

Portes obertes Hort Sóc Pagès Visita a l’hort “Sóc Pagès” per conèixer les diferents varietats del tomàquet de collita pròpia. Aquesta activitat està vinculada al programa de visites a l’hort del Producte d’Arenys.

Agenda
divendres 26 maig 2017

Portes obertes al Patronat

Portes obertes al Patronat amb motiu del dia de l’associacionisme. A les 12 h visita dedicada al teatre. A les 19 h projecció del documental Tots els governs menteixen, entrada lliure. Ho organitza: Patronat Teatre. Amb el suport de: DASC.

Agenda
dimarts 9 maig 2017

Local del Grup Ferroviari Mataró

Portes obertes al Local del Grup Ferroviari Mataró. Es podrà visitar la maqueta ferroviària, que conté amb una reproducció de l’estació de Mataró, per la qual circulen diversos trens digitals del sistema anomenat “de dos carrils”. Els assistents que vulguin poden portar els seus trens si són de les característiques esmentades (digitals, de dos carrils) […]

Agenda

Dia internacional del Museus

Celebració del Dia Internacional dels Museus i la Nit dels museus. Programa: 18/05/2017 Jornada de portes obertes. 19:30h: Inauguració de l´exposició Jo sóc el meu propi experiment. Tretze lectures dels Poemes de l´Alquimista de Josep Palau i Fabre comissariada per Julià Guillamon. 19/05/2017 Jornada de portes obertes. 20/05/2017 Jornada de portes obertes. 18:30h: visita guiada a […]

Agenda
dijous 30 març 2017

Jornada de portes obertes a l’Escola Bressol Els Montgatets

Al mes d’abril es programen les jornades de portes obertes als centres educatius. Les famílies que ho desitgin podran visitar els centres educatius les dates assenyalades.  

Agenda

Jornada de portes obertes de l’Escola Bressol Minerva

Jornada de portes obertes prèvia al període de preinscripció per al curs 2017-2018 d’educació infantil de primer cicle, del 2 al 12 de maig de 2017. Del 18 al 21 d’abril, les portes de l’escola estaran obertes per a les famílies que vulguin visitar-la en horari escolar, viure l’ambient amb els infants a l’escola, gaudint […]

Agenda
dimecres 29 març 2017

Portes obertes als centres de la Bressoleta

A partir de les 18 h, portes obertes als dos centres de La Bressoleta, l’escola bressol municipal: av. Eduard Ferrés, 168 i av. Montevideo, 217.

Agenda

Portes obertes als centres de la Bressoleta

A partir de les 18 h, portes obertes als dos centres de La Bressoleta, l’escola bressol municipal: av. Eduard Ferrés, 168 i av. Montevideo, 217.