S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 19 juny 2018

III Recital Poètic 2018

III Recital Poètic 2018 L’Associació Badalona poètica, amb la col·laboració de Pastisseria Comas, us conviden al III RECITAL POÈTIC 2018, que es farà el proper dia 05 de Juliol. Aquest recital és obert a les persones de totes les edats. Veniu a recitar els vostres poemes, o simplement a escoltar. NO HI FALTEU, US ESPEREM

Agenda
dijous 14 juny 2018

Recital poètic de Jaume C. Pons Alorda

Recital poètic de Jaume C. Pons Alorda. En el cas de Dosrius, el protagonisme serà pel poeta Jaume C. Pons Alorda (20 h.) i pel músic Xarim Aresté (20:30 h.).

Agenda
dimarts 12 juny 2018

Recital poètic

Recital poètic. A càrrec del Grup poètic de Vallromanes.

Agenda
dilluns 4 juny 2018

Olza Olzeta i Marta Begué

Perifèric Poetry és un espectacle de micro obert de poesia que forma part d’una xarxa de micros oberts que connecta Mataró amb Sant Boi, Badalona i Terrassa. Hi té cabuda tot tipus de manifestació poètica però es fa principal èmfasi en la poesia escènica. Aquesta activitat sempre l’obre un artista convidat per a l’ocasió i després […]

Agenda
dijous 10 maig 2018

VII Certamen de Poesia de Primavera

VII Certamen de Poesia de Primavera. Una finestra oberta a la poesia senzilla i als grans sentiments. Recital de poetes i músics que han passat pel programa Poesia en viu de Mataró Ràdio, presentat per María José Robledo, amb la col·laboració de Maria Lluisa Aranaz. Ho organitza: Programa Poesia en viu de Mataró Ràdio.

Agenda
divendres 4 maig 2018

Petits poemes, petits pianistes

Recital poètic i musical: Petits poemes, petits pianistes, a càrrec dels alumnes de la Laia Torras.

Agenda
dijous 26 abril 2018

Racó poètic

Racó poètic. Si t’agrada la poesia, apunta’t a les trobades que es fan cada tercer dimecres de mes. Xerrarem i farem lectures de poesia.

Agenda
dimecres 25 abril 2018

Espais de Poesia 2018

Del 3 al 13 de maig, Alella es converteix en territori poètic amb la 11a edició d’Espais de Poesia. El programa inclou actes programats per difondre la veu dels poetes i la creació literària des d’una visió multidisciplinar: recitals, espectacles, presentació de llibres, itineraris poètics, audicions musicals, una exposició de poesia visual i una proposta […]

Agenda
divendres 13 abril 2018

A Tota Veu

Els actes de Sant Jordi a Badalona acabaran dijous 3 de maig amb el tradicional A Tota Veu. En el decurs d’aquest acte, on es reciten poemes d’arreu del món, es farà lliurement dels premis del concurs literari organitzat per Òmnium Jove. Una de les novetats d’aquest Sant Jordi.

Agenda
dijous 12 abril 2018

Concert de música i poemes dedicats al mar

Concert de música i poemes dedicats al mar, a càrrec de Lluís Platero i poemes d’Alfred Matamala. Entrada gratuïta (recaptació de les donacions seran per ASPAMOTI i Càrites).