S'han trobat resultats
Agenda
dijous 21 març 2019

Recital de poesia de Pau Riba

Recital de poesia de Pau Riba. Ho organitza: Òmnium Cultural d’Alella, El Masnou i Teià amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Agenda
dimarts 5 març 2019

Glopets de poesia

Glopets de poesia Recital de poesia amb motiu del Dia Mundial Poesia. Lectura pública de poemes de diversos autors per part d’alumnes dels cursos de català per a adults del CNL. Ho organitzen: Centre de Normalització Lingüística del Maresme i Biblioteques de Mataró.  

Agenda
divendres 1 març 2019

IX Dia Mundial de la Poesia

IX Dia Mundial de la Poesia Recitaran els poetes: Jordi Cornudella, Ana Cloe Brugueras, Jordi Brunet, Sílvia Tarragó, Queralt Morros, Duna Rodríguez i Pius Morera Breu presentació del llibre ‘Els poetes del Maresme’ Amenització i ambientació musical: Xavier Carles i Quim Ollé Ho organitza: Biblioteca Municipal La Muntala

Agenda
dijous 28 febrer 2019

De pel·lícula. Versos sobre cinema

De pel·lícula. Versos sobre cinema. El poeta Marcel Riera –guardonat el 2011 amb el premi Carles Riba- farà una lectura de poemes -alguns d’escrits per a l’ocasió- dedicats a diverses pel·lícules. La lectura s’alternarà amb la projecció de fragments de les cintes escollides.

Agenda

Sessió Poètica. Centenari Joan Brossa

Sessió Poètica. Centenari Joan Brossa a càrrec de Mercè Boher ES-BO, teatre.

Agenda
dimarts 26 febrer 2019

El túnel de les paraules

El túnel de les paraules Lectura de poesia en condicions especials que ens faran experimentar sensacions diferents i inusuals. Més informació i inscripcions a la Biblioteca. 21 de març, Dia mundial de la poesia. Ho organitza: Biblioteca can Manyer.  

Agenda

Tres voltes rebel

Tres voltes rebel Recital de poesia (Dia de la Dona/Dia Mundial de la Poesia) Poemes de Maria Mercè Marçal, dirigits per Marta Abril i Pilar Martínez. Ho organitza: La Tropa Teatre.

Agenda
dimecres 20 febrer 2019

Tast de Poesia d’hivern

Tast de Poesia d’hivern en el marc dels berenars poètics d’Òmnium Premià, amb els rapsodes, Elisenda Sala, Rafel Luna i Josep Martorell, i el flautista Ramon Oriol. Ho organitza: Òmnium Premià de Mar.

Agenda
dimecres 30 gener 2019

Racó poètic

Racó poètic. Si t’agrada la poesia, apunta’t a les trobades que es fan cada tercer dimecres de mes. Xerrarem i farem lectures de poesia.

Agenda
dimarts 29 gener 2019

No seràs un estrany

No seràs un estrany Us convidem al recital del poemari “No seràs un estrany” de Marcel Riera. En farà presentació Jaume Cases. “…Als vitralls reverbera la flama de les llànties enceses a capelles plenes de sants humits. L’esfera del record no para de voltar, i aquí dintre la llengua em força a escriure coses que […]