S'han trobat resultats
Agenda
dilluns 7 gener 2019

Mercat Medieval

Mercat Medieval. Hi haurà parades d’artesania, perfums, sabons, coques, embotits, formatges, etc. Activitats d’entreteniment per a tots els públics: exhibicions, espectacles i música de carrer, tallers i activitats infantils.

Agenda
divendres 7 desembre 2018

Mercat de Puces Solidari

Mercat de Puces Solidari. Venda d’articles de segona mà per a la recaptació de fons per als animals del centre d’acollida. Ho organitza: ADANA.

Agenda
dijous 29 novembre 2018

És Nadal al Mercat

És Nadal al Mercat. Jornada gastronòmica al Mercat Municipal, on paradistes i restauradors de la vila oferiran tapes, productes nadalencs, dolços, vi, cava i cervesa a preus populars. Ho organitza: Regidoria de Promoció Econòmica.

Agenda
dijous 15 novembre 2018

Mercat de la il·lusió

Mercat de la il·lusió. Venda de productes de segona mà, tot el que es recapti es destinarà a l’Obra Social del Hospital de St. Joan de Déu per l’ajuda contra el càncer Infantil.

Agenda
divendres 9 novembre 2018

12è Mercat d’intercanvi de punts de llibre

12è Mercat d’intercanvi de punts de llibre. 21è Aniversari de la Biblioteca Espai per a l’intercanvi de punts de llibre, on els assistents podran compartir aquesta afició i ampliar la seva col·lecció amb el nou punt de llibre de la biblioteca. Ho organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Agenda
dijous 8 novembre 2018

Castanya Market Edició Especial

Castanya Market Edició especial. Mostra d’artesania, complements i alimentació. Ho organitza: Mares Malabaristes Assoc. Cult.

Agenda
dimecres 7 novembre 2018

Mercat de segona mà

Mercat de segona mà (Setmana de prevenció de Residus) Només per a particulars. Hi haurà inflables, tallers de reciclatge, informadors ambientals, xocolatada solar i jugateca. Inscripcions a l’OAC ubicada al darrera de l’Ajuntament. De 10:00 a 14:00 h Dimecres 21 de novembre Sessió de trituració de restes vegetals als horts de Can Casanovas, de 09:00 a 11:00 h. Amb la […]

Agenda
dijous 11 octubre 2018

Mercat d’Intercanvi de Tardor 2018

Mercat d’Intercanvi de Tardor 2018. El Mercat d’Intercanvi és una eina per reduir i prevenir la generació de residus, a més de fomentar la solidaritat i crear espais de trobada. Per cada article que hi porteu rebreu punts, amb els quals us podreu emportar allò que estigui exposat i que us interessi. No s’hi accepta roba interior, […]

Agenda
dimecres 26 setembre 2018

Mercat de puces solidari

Mercat de puces solidari. Venda d’articles de segona mà per recaptar diners pel centre d’acollida d’animals d’Alella. Ho organitza: ADANA.

Agenda
dilluns 17 setembre 2018

Mercat del trasto

Mercat del trasto. Fira mercat de 2a mà. Tria, compra, remena. Obert a tohtom. Si vols posar la teva parada informa’t a: gesalpine@hotmail.com