S'han trobat resultats
Agenda
divendres 7 desembre 2018

Mercat de Puces Solidari

Mercat de Puces Solidari. Venda d’articles de segona mà per a la recaptació de fons per als animals del centre d’acollida. Ho organitza: ADANA.

Agenda
dijous 29 novembre 2018

És Nadal al Mercat

És Nadal al Mercat. Jornada gastronòmica al Mercat Municipal, on paradistes i restauradors de la vila oferiran tapes, productes nadalencs, dolços, vi, cava i cervesa a preus populars. Ho organitza: Regidoria de Promoció Econòmica.

Agenda
dijous 15 novembre 2018

Mercat de la il·lusió

Mercat de la il·lusió. Venda de productes de segona mà, tot el que es recapti es destinarà a l’Obra Social del Hospital de St. Joan de Déu per l’ajuda contra el càncer Infantil.

Agenda
divendres 9 novembre 2018

12è Mercat d’intercanvi de punts de llibre

12è Mercat d’intercanvi de punts de llibre. 21è Aniversari de la Biblioteca Espai per a l’intercanvi de punts de llibre, on els assistents podran compartir aquesta afició i ampliar la seva col·lecció amb el nou punt de llibre de la biblioteca. Ho organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Agenda
dijous 8 novembre 2018

Castanya Market Edició Especial

Castanya Market Edició especial. Mostra d’artesania, complements i alimentació. Ho organitza: Mares Malabaristes Assoc. Cult.

Agenda
dimecres 7 novembre 2018

Mercat de segona mà

Mercat de segona mà (Setmana de prevenció de Residus) Només per a particulars. Hi haurà inflables, tallers de reciclatge, informadors ambientals, xocolatada solar i jugateca. Inscripcions a l’OAC ubicada al darrera de l’Ajuntament. De 10:00 a 14:00 h Dimecres 21 de novembre Sessió de trituració de restes vegetals als horts de Can Casanovas, de 09:00 a 11:00 h. Amb la […]

Agenda
dijous 11 octubre 2018

Mercat d’Intercanvi de Tardor 2018

Mercat d’Intercanvi de Tardor 2018. El Mercat d’Intercanvi és una eina per reduir i prevenir la generació de residus, a més de fomentar la solidaritat i crear espais de trobada. Per cada article que hi porteu rebreu punts, amb els quals us podreu emportar allò que estigui exposat i que us interessi. No s’hi accepta roba interior, […]

Agenda
dimecres 26 setembre 2018

Mercat de puces solidari

Mercat de puces solidari. Venda d’articles de segona mà per recaptar diners pel centre d’acollida d’animals d’Alella. Ho organitza: ADANA.

Agenda
dilluns 17 setembre 2018

Mercat del trasto

Mercat del trasto. Fira mercat de 2a mà. Tria, compra, remena. Obert a tohtom. Si vols posar la teva parada informa’t a: gesalpine@hotmail.com    

Agenda
dimarts 29 maig 2018

Emocions Market

Sorli Emocions organitza una nova edició de l’Emocions Market. Una trobada de tendències, que combinarà moda, disseny, lifestyle, gastronomia, decoració, música en directe i diverses activitats per gaudir amb amics o en família. La haima més gran acollirà la mostra de tendències, moda, complements i objectes de la llar, entre d’altres productes, i la segona constituirà […]