S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 24 abril 2018

En Bum i el tresor pirata

En Bum i el tresor pirata. L’elefant Bum una nit s’assabenta que a la platja de la Mitja Lluna hi ha un tresor amagat. A la sala infantil de la Biblioteca, entrada lliure. Per a infants de 4 a 8 anys.

Agenda

Contes i tresors per nadons

Contes i tresors per nadons. L’Alma explicarà tres contes per a infants menuts i eixerits, acompanyada de música, cançons, objectes i titelles. A càrrec d’Alma i la mar de contes. Cal inscripció.

Agenda

BiblioLab: Els primers pagesos

BiblioLab: Els primers pagesos, a càrrec d’IPHES, Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social. Adreçat a infants a partir de 10 anys. Cal inscripció prèvia a b.vilassarm.elm@diba.cat o bé al 937506834.

Agenda

La vaca del bric de llet

La vaca del bric de llet, a càrrec de Sílvia Cantos. Adreçat a famílies amb infants a partir de 3 any.

Agenda

Nens al rescat

Hora del conte: Nens al rescat. Ho organitza: Biblioteca P. Gual i Pujadas.

Agenda

El petit príncep

Contes del petit príncep amb l’Elvira Debeal. Conte especial dins del Festival Som Àfrica,  Festa intercultural per celebrar el dia d’Àfrica.

Agenda
divendres 20 abril 2018

Contes coeducatius

Hora del conte: Contes coeducatius – Els meus amics el meu jardí. La desgracia de la carbassa, a càrrec dels alumnes de 6è de l’escola Joan Maragall. Ho organitza: Biblioteca – Regidoria de Cultura.

Agenda

Story Time

Hora del conte: Story Time. Conte en anglès, a càrrec de Gemma Abad. Ho organitza: Biblioteca – Regidoria de Cultura.

Agenda

El monstre dels colors

Hora del conte: El monstre dels colors, a càrrec de la Susanna Mir i l’Oleguer Maresma. Ho organitza: Biblioteca – Regidoria de Cultura.

Agenda
dilluns 16 abril 2018

Sant Jordi

Projecció de la pel·lícula La llibreria. 19 d’abril, a les 20.30 h – 4,5 €. Teatre Principal. La llibreria, d’Isabel Coixet, narra la història d’una dona decidida a obrir una llibreria en un petit poble d’Anglaterra. Les seves il·lusions ensopegaran amb una gran dama que domina la vida dels seus conciutadans. Dotze nominacions als Premis Goya […]