S'han trobat resultats
Agenda
dijous 14 març 2019

Creació de titelles. Dona vida al teu personatge

Creació de titelles. Dona vida al teu personatge. A càrrec de Marta Merino. Creació de titelles amb diferents materials i improvisació amb tots els personatges inventats.

Agenda

El llop fa vaga

El llop fa vaga, de Christophe Pernaudet, amb il·lustracions de Sébastien Chebret. La cabra del senyor Seguin explica als tres porquets que tant ella com la Caputxeta Vermella han estat esperant el llop, i no ha vingut! Però, com pot ser això? El llop s’ha declarat en vaga!

Agenda

A contralluna

A contralluna. Experiència sensorial per gaudir de la llum i dels colors amb una història tendra i plena de màgia.

Agenda

Taller de primavera

Taller de primavera: Vine a fer manualitats a la biblioteca! Vine a celebrar la primavera amb nosaltres. Farem un taller i t´enduràs a casa una flor, un ocell, una papallona…! Serà sorpresa, no hi faltis!  

Agenda

La gallina dels ous d’or

La gallina dels ous d’or, Zum Zum Teatre.  Espectacle en forma de faula on dos grangers veuran com la fortuna d’haver descobert la gallina dels ous d’or es converteix en la seva desgràcia. Un conte que ens parla sobre la pobresa, la riquesa i l’avarícia… i explica que els diners no són més que un […]

Agenda

La rateta que escombrava l’escaleta

La rateta que escombrava l’escaleta. La companyia barcelonina, Magatzem d’Ars torna, de nou, al Círcol amb aquesta versió del llibre clàssic dels Germans Grimm. Espectacle musical on cada pretendent de la rata representa un estil musical acompanyat de ball i cant. Cinc pretendents, cinc estils. Durant aquest recorregut musical, coneixeràs el swing, el rock, la salsa, […]

Agenda
divendres 1 març 2019

Educar amb límits

Educar amb límits a càrrec d’Aina Codina i Guàrdia, Psicopedagoga del CDIAP del Maresme. Educar els fills i filles amb uns límits clars des de la primera infància equival a oferir-los unes eines emocionals per a tota la vida que contribuiran al desenvolupament integral de l’infant.  

Agenda

El valor positiu del no

Cafè temàtic. El valor positiu del no. Com, quan i per què és important en l’etapa dels 3 als 6 anys. Sessió dinamitzada per la psidopedagoga. Inscripcions al mateix centre educatiu.

Agenda
dijous 28 febrer 2019

Festa per la igualtat

Festa per la Igualtat. Activitats Dia Internacional de la Dona. A les 11.00 hores, a l’Aula Magna, presentació del Pla Local d´Igualtat 2018-2022 a càrrec de la regidora d´Igualtat Sra. Raquel Serra i Lerga, acte presidit per la Sra. Silvia Casola  Salvatella, assessora tècnica d´Igualtat  i Ciutadania de la Diputació de Barcelona. A les 11.30 […]

Agenda

Xirimiri de contes i cançons

Hora del conte: Xirimiri de contes i cançons amb l’Elena Codó. Diferents contes i diferents cançons us esperen a la biblioteca de la mà de l’Elena Codó.