S'han trobat resultats
Agenda
divendres 20 juliol 2018

Holi Canet

Gran Festa Holi Canet. La Festa dels colors. 18:30 h Cercavila (pl.Llenya). 19:00 h Festa Holi (pg. Marítim). Ho organitza: Gea XXI i Àrea de Festes.

Agenda

X Baixada d’andròmines

X Baixada d’andròmines. Cabrera de Mar acollirà la 10a edició de la baixada d’andròmines, un dels actes que forma part dins la Festa Major de Cabrera de Mar. Per a més informació, adreceu-vos a Can Martinet, centre de Joventut. Cal Inscripció prèvia.

Agenda

Tardes infantils: inflables

Tardes infantils: inflables. Ho organitza: Regidoria de Festes. Marc: Diumenges infantils.

Agenda

Iaies amb trenes llargues, avis amb bigotis

Hora del conte i taller per a infants: Iaies amb trenes llargues, avis amb bigotis, a càrrec de Mireia Peña.

Agenda
dijous 19 juliol 2018

Festa 5 anys de l’agrupament Escolta Calabrot d’Argent

Festa 5 anys de l’agrupament Escolta Calabrot d’Argent. L´Agrupament Escolta Calabrot d´Argent celebra els seus 5 anys amb una festa per a tot el poble! Tarda d´animació infantil i activitats per a tothom, seguidament sopar popular (opció vegana i celíaca) per 5 € (anticipada) o bé 6 € (el mateix dia) i acompanyats de Marc […]

Agenda

Juguem amb les paraules

Empedrat de contes. Juguem amb les paraules, a càrrec de Noemí Caballer. La protagonista principal d’aquesta sessió té una peculiaritat: li agrada molt i molt col·leccionar coses. Col·lecciona cromos, taps d’ampolla, granets de sorra, campanes… però té una col·lecció molt especial: la col·lecció de PARAULES. Li encanta jugar amb la seva col·lecció de paraules i descobreix que amb elles […]

Agenda
divendres 6 juliol 2018

Fira d’Atraccions de la Minerva

Fira d’Atraccions de la Minerva. La fira tindrà lloc des de divendres 13 tarda fins dimarts 17 de juliol, dia dedicat a l’infant amb el descompte de 50% en el preu de les entrades a les atraccions.

Agenda

Ruixada

Ruixada. Els premianencs han guanyat la batalla i han aconseguit expulsar els pirates! Ara és el moment de celebrar-ho i sobretot de refrescar-se tot ballant sota l’aigua.

Agenda

Animació infantil amb Rah Mon Roma i Festa de l’escuma

Animació infantil amb Rah Mon Roma i Festa de l’escuma. Durant la Festa Major fa molta calor! Veniu a ballar entre escuma i aigua, segur que us ho  passareu d’allò més bé! Amb el patrocini de: DomusVi ca N’Amell.

Agenda

Correfoc

Correfoc. El foc serà el protagonista de la nit. Els diables tornaran a obrir la porta de l’infern i faran augmentar la temperatura en un recorregut que tornarà a passar per alguns dels punts més emblemàtics del poble. Un correfoc que aquest any té la intenció de tornar a sorprendre a tots els assistents i […]