S'han trobat resultats
Agenda
divendres 1 desembre 2017

35a fira de Santa Llúcia i pessebre vivent

35a fira de Santa Llúcia i pessebre vivent. Tota la tarda parades amb treballs fets pels nens i nenes de l’escola, centres nadalencs, figures, xocolata calenta i coca. Amb recollida d’aliments. Activitats que es faran: 16:15 h, inauguració de la fira amb un petit concert dels nens de P5, 1r i 2n de primària 17:00 h, […]

Agenda
dijous 30 novembre 2017

Fira de Nadal

Fira de Nadal Comerç per fer les compres de Nadal i activitats per a tota la família. Jocs gegants, espectacle de titelles i màgia, tallers infantils, xocolatada, caga tió, visita del Pare Noël, sorteig de productes, trenet, flashmob amb la col·laboració de la Marató TV3.

Agenda
dimecres 29 novembre 2017

Fira de Nadal

Mercat nadalenc i tradicional i fira d’entitats. Activitats infantils: El galliner, el corral de la vaca, jocs tradicionals de carrer, Carrousel d’època. Espectacles: El Tió Gegant, Degustació de pa torrat, El caldo de Nadal, el Patge reial, el pianoman i les aventures d’en Pere i en Pau.

Agenda

Fira de Nadal

Fira de Nadal. Arbres de Nadal, figures de pessebre, tions, turrons, neules, mel, formatges, pà artesà…. Durada: També el 17 de desembre de 2017. Ho organitza: Associació Fira del Solstici.

Agenda

Fira de Brocanters

Fira de Brocanters. Venda de productes usats per a la decoració, el gaudiment personal o el col·leccionisme, on es podrà trobar tot tipus de curiositats i tresors. Per a participar com a expositor podeu contactar amb matildeverdaguer@gmail.com Ho organitza: Associació Col·leccionisme Nou i Vell (Crisàlide).

Agenda

Fira de Nadal i Actes de La Marató. Encesa de llums de Nadal

DIVENDRES 15 DE DESEMBRE 18.30h Plaça de l’Ajuntament. Encesa dels llums de Nadal! Concert de la Coral Municipal d’Alella i Coral En-cantada de l’Escola La Serreta d’Alella. Xocolatada, neules i cava. Paradetes del Comerç (a partir de les 17h). 20h Can Lleonart. Concert Música de piano en la Marató. Concert de Hisako Hiseki a les Golfes […]

Agenda
dilluns 27 novembre 2017

Nadal a Mataró

Nadal a Mataró. Fira de pessebres i ornaments de Nadal. Del 25 de novembre al 23 de desembre.

Agenda
divendres 24 novembre 2017

Fira de Nadal

Fira de Nadal. Aquest desembre, donem la benvinguda al Nadal! Fira de Nadal al nucli antic de Vilassar de Mar (carrer Sant Joan, Rector Bartrina, plaça de l’Església i plaça de l’Ajuntament). Els dies 2 i 3 de desembre. Dissabte 2 de desembre de 10 a 22 h Diumenge 3 de desembre de 10 a 14 […]

Agenda
dimecres 22 novembre 2017

Fira de Nadal

Fira de Nadal. Del 2 al 24 de desembre. De 10 a 20 h a la Gran Via de Lluís Companys, des del carrer de la Plaça fins al carrer Dr. Fleming.

Agenda
dimecres 15 novembre 2017

Fira de Santa Llúcia

Fira de Santa Llúcia. Els dies 16 i 17 de desembre durant tot el dia. Ho organitza AAVV Can Salvet.