S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 19 març 2019

Diumenge de Rams

Diumenge de Rams 11:30 h: Diumenge de Rams. Benedicció Solemne a la Plaça de la Vila.Tot seguit: Processó i Missa de la Passió.    No hi haurà benedicció ni Missa a la Cisa. Ho organitza: Parròquia de Sant Pere.  

Agenda

11a Festa Solidària de Premià de Dalt

11a Festa Solidària de Premià de Dalt Obrim una finestra al món! Tot el matí: Parades de les ONG, manualitats del talleret, venda de llibres solidaris pels juniors de la Parròquia de Sant Pere. Inici 10:00 h: Esmorzar, pa amb tomàquet i embotit i xocolatada amb pastissos.12:00 h: Espectacle infantil i familiar. Ho organitza: Grup […]

Agenda

Festa Familiar Solidària

Festa Familiar Solidària Aquest any la nostre festa va dedicada als Pallapupes!!! Els peluts buscan, família! Tallers i jocs: Mati:  11:30-13:00 h: decorem ous de Pasqua, ens maquillem, juguem! amb Lleureka. 12:00 a 14:00 h: Fem galetes, pintem somnis Tarda: 17:00 a 19:00 h: Juguem amb les bombolles, decorem ous de Pasqua, tenim berenar sopresa. […]

Agenda
dilluns 18 març 2019

Serra la Vella

Serra la Vella Grans i petits cantaran durant set setmanes la tonada “Serra la vella, un plat d’escudella, serra la velló, un plat d’escudelló”. Cada diumenge de Quaresma tothom veurà com la Vella perd una pota.  

Agenda

Diada del local dels Capgrossos

Diada del local dels Capgrossos Amb la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, la Colla Jove de Barcelona i els Moixiganguers d’Igualda.

Agenda
dijous 14 març 2019

Tallem una pota a la Vella Quaresma

Tallem una pota a la Vella Quaresma Es talla una de les potes de la Vella Quaresma i  tot seguit hi ha un vermut popular en el qual tothom que vulgui pot portar alguna cosa per picar i participar. Ho organitza: Comissió de Carnestoltes i Entitats d’Argentona.

Agenda
divendres 8 març 2019

Festa Komorebi

Festa Komorebi. Exposició dibuixos Manga. Xerrada, taller i presentació del Fanzine. A les 18 h Projecció de cinema Anime. Hi Col·labora: Grup alumnes taller de Manga Espai Jove.

Agenda
dilluns 4 març 2019

Alella English Day

Alella English Day Acte conjunt de celebració de St. Patrick’s day dels alumnes de 6è de l’Escola Fabra i de l’Escola La Serreta. Ho organitza: Escola Fabra i Escola La Serreta.

Agenda
dimarts 26 febrer 2019

Calçotada diabòlica

Calçotada diabòlica 11:00 h, taller de creació de Follets Diabòlics. 12:00 h, presentació de la cervesa artesana La Diabòlica, en motiu del 25è anvirsari de la colla i tast(preu: 8 €). 14:00 h, dinar. 16:30 h, bingo amb regals cedits per comerços del poble. Menú: calçots, botifarra amb pa, tomàquet i romesco, beguda i postres. […]

Agenda
divendres 22 febrer 2019

Serra la Vella

Serra la Vella Grans i petits cantaran durant set setmanes la tonada “Serra la vella, un plat d’escudella, serra la velló, un plat d’escudelló”. Cada diumenge de Quaresma tothom veurà com la Vella perd una pota. Ho organitzen: Confraria de les Set Setmanes i Ajuntament de Mataró. Col·labora: Fundació El Maresme