S'han trobat resultats
Agenda
divendres 20 juliol 2018

X Baixada d’andròmines

X Baixada d’andròmines. Cabrera de Mar acollirà la 10a edició de la baixada d’andròmines, un dels actes que forma part dins la Festa Major de Cabrera de Mar. Per a més informació, adreceu-vos a Can Martinet, centre de Joventut. Cal Inscripció prèvia.

Agenda
dijous 19 juliol 2018

Festa Major de Sant Feliu

DIMARTS 31 DE JULIOL A les 20 h, al balcó de l’Ajuntament, Pregó de Festa Major.  Alexis Serrano, director de l‘arxiu comarcal del Maresme, serà el nostre pregoner, i ens explicarà l’evolució de la nostra Festa Major al llarg de la història del municipi i dels canvis que ha sofert en els darrers anys. A […]

Agenda
dimarts 17 juliol 2018

Festa Major d’Òrrius 2018

Festa Major d’Òrrius 2018 Dissabte 21 -37a Cursa i Marxa Popular d’Òrrius. Inscripcions: 5€ Sortida: 18.30h / 19.30h Dissabte 21 -Teatre“El diari d’Anna Frank” Hora: 21.30. Sala Teatre. Gratuït Diumenga 22 -Torneig de Pàdel. Hora: 9h. C.E.M. Diumenga 22 -14:30h: DINAR DE GERMANOR de les Colles Geganteres. 4€. (Reserves: 655605713). Lloc: Plaça De L’Església. -17h: […]

Agenda
divendres 13 juliol 2018

Les Santes 2018

Les Santes DIJOUS 19L’ESTRENA L’inici de la Festa Major és un acte institucional al Saló de Sessions de l’Ajuntament a les 18 h: L’estrenador d’enguany és el valencià Josep Vicent Frechina. Aquest activista i estudiós de la cultura popular dissertarà sobre el model festiu mediterrani i les pràctiques musicals i culturals que comparteixen els pobles […]

Agenda
divendres 6 juliol 2018

Fira d’Atraccions de la Minerva

Fira d’Atraccions de la Minerva. La fira tindrà lloc des de divendres 13 tarda fins dimarts 17 de juliol, dia dedicat a l’infant amb el descompte de 50% en el preu de les entrades a les atraccions.

Agenda

Ruixada

Ruixada. Els premianencs han guanyat la batalla i han aconseguit expulsar els pirates! Ara és el moment de celebrar-ho i sobretot de refrescar-se tot ballant sota l’aigua.

Agenda

Animació infantil amb Rah Mon Roma i Festa de l’escuma

Animació infantil amb Rah Mon Roma i Festa de l’escuma. Durant la Festa Major fa molta calor! Veniu a ballar entre escuma i aigua, segur que us ho  passareu d’allò més bé! Amb el patrocini de: DomusVi ca N’Amell.

Agenda

Correfoc

Correfoc. El foc serà el protagonista de la nit. Els diables tornaran a obrir la porta de l’infern i faran augmentar la temperatura en un recorregut que tornarà a passar per alguns dels punts més emblemàtics del poble. Un correfoc que aquest any té la intenció de tornar a sorprendre a tots els assistents i […]

Agenda

Espectacle d’animació infantil amb Els Trambòtics i festa de l’escuma

Espectacle d’animació infantil amb Els Trambòtics i festa de l’escuma. Traieu-vos la mandra de sobre i com a bons pirates i premianencs veniu a ballar les cançons de Trambòtics de sempre per estar ben preparats per a la festa de l’escuma.

Agenda

Holy Party

Holi Party. La festa dels colors a ritme de música. Balleu, rieu, divertiu-vos i sobretot ompliu-vos de colors! Hi col·labora: Ass. Cultural Centre l’Amistat.