S'han trobat resultats
Agenda
dijous 4 gener 2018

Curs de Teatre Musical

Curs de Teatre Musical. Treballem la memòria i la interpretació. Es reforça la desinhibició, l’expressió corporal i la coordinació amb la dansa. Cada dissabte fins el 24 de març. Dos grups d’1.30 h cada grup. A partir dels 6 anys, en grups de 10/15 nens. Informació i reserva a cabreraespectacle@gmail.com. Ho organitza: Cabrera és Espectacle.

Agenda
dimecres 3 gener 2018

Classes de ioga amb música en viu

Classes de ioga amb música en viu.  Obert a tothom, però cal inscripció prèvia a l’Espai Jove (www.alellajove.cat).

Agenda
dijous 30 novembre 2017

Curs de decoració nadalenca

Curs de decoració nadalenca. Engalana casa teva amb centres de taula i altres decoracions, realitzades amb productes naturals i reciclats. Els dies 4 i 11 de desembre.

Agenda
dijous 23 novembre 2017

Curs de costura i ‘patchworh’

Curs de costura i ‘patchworh’ Taller de patchworh (gratuït només material) Més informació al telèfon 600 800 148 o a l’espai social i veïnal del Masnou Alt (a les pistes esportives de Pau Casals), de dilluns a divendres, de 16 a 22 h.

Agenda

La bella i la bèstia

Els alumnes del curs de teatre musical ens mostraran tot el que han treballat durant aquest trimestre amb el musical La bella i la bèstia. Ho organitza: Cabrera és Espectacle.

Agenda
dimarts 14 novembre 2017

Curs sobre patrimoni prehistòric i ibèric del Parc Serralada Litoral

Curs sobre patrimoni prehistòric i ibèric del Parc Serralada Litoral. Els dies 1 i 2 de desembre. Cal inscripció prèvia. Divendres 1 de desembre a les 18:30 h. Xerrada al Museu Arxiu i Centre de Documentació del Parc. C/ Marquès de Barberà, 9-Masia de Can Banús. Dissabte 2 de desembre a les 10 h. Sortida de […]

Agenda
dijous 9 novembre 2017

Formació sobre la malaltia de l’Alzheimer

Formació sobre la malaltia de l’Alzheimer. Ho organitza: Àrea de Benestar Social, CEAFA i Associació de dones Sàlvia.

Agenda
divendres 27 octubre 2017

Vilassar de Noir

Vilassar de Noir. 2a edició del Festival de literatura i cinema negre. Els propers 10, 11 i 12 de novembre Vilassar de Mar acollirà per segon any consecutiu, a l’espai cultural Can Bisa, el bo i millor de la literatura i el cinema negre, amb prop d’una trentena d’activitats i la participació d’una cinquantena d’autors […]

Agenda
dilluns 18 setembre 2017

19a Setmana de la Gent Gran

19a Setmana de la Gent Gran. Del 23 setembre a l’1 octubre. DISSABTE 23 DE SETEMBRE a les 7 de la tarda. MUSICAL D’OR PRESENTA: MOMENTS ESTEL·LARS DELS MUSICALS DE BROADWAY Direcció: Rafael Pugibet. Lloc: Ateneu Vilassanès. Venda anticipada d’entrades: Dimarts 19 de setembre de 5 a 6 de la tarda a la taquilla de l’Ateneu […]

Agenda
divendres 1 setembre 2017

Dinamitza’t III

Dinamitza’t III Programa que té com a missió ajudar-te a assolir els teus objectius professionals, amb una metodologia innovadora.