S'han trobat resultats
Agenda
divendres 17 novembre 2017

Puig i Cadafalch, teixit i arquitectura

Conferència d’Història de l’Art: Puig i Cadafalch, teixit i arquitectura, a càrrec de Joan Miquel Llodrà, historiador de l’art

Agenda
dimarts 14 novembre 2017

Ernest Lluch, l’etern professor

Ernest Lluch, l’etern professor. Conferència en homenatge a Ernest Lluch, a càrrec d’Àngel Gabilondo, ministre d’Educació 2009-2011, i Manuel Cruz, expresident de l’Associació Federalistes d’Esquerres i diputat del PSC al Congrés.

Agenda
divendres 10 novembre 2017

Nutrició

Cicle de conferències de l’aula d’extensió universitària TIMO. Conferència Nutrició, a càrrec d’Abel Mariné i Gont. Catedràtic emèrit del Departament de Nutrició de la Facultat de Farmàcia de la Universitat de Barcelona. Ho organitza: Aula d’extensió Universitària TIMO.

Agenda
dijous 9 novembre 2017

Drets de la personalitat dels menors d’edat i serveis de xarxes socials a Internet

Drets de la personalitat dels menors d’edat i serveis de xarxes socials a Internet. Conferència a càrrec d’Esther García López, advocada especialista en dret penal i violència de gènere. Ho organitza: Associació UNESCO Masnou, amb la col·laboració de la Biblioteca Joan Coromines i l’Ajuntament del Masnou.

Agenda

Les malalties infeccioses

Les malalties infeccioses. Conferència emmarcada dins La Marató TV3. Un dels objectius de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és conscienciar els joves sobre les malalties tractades en el programa. Per aconseguir-ho, la Fundació desplega una intensa campanya de divulgació i sensibilització adreçada als centres educatius que arriba a més de 200.000 joves. Un col·lectiu format per més de […]

Agenda

Les dones i la seguretat

Conferència: Les dones i la seguretat. Dins el cicle cultura per la igualtat. A càrrec del Grup d’Atenció a les Víctimes de l’Àrea Bàsica Policial d’Arenys de Mar.

Agenda

La Fàbrica Ordeig

Conferència-debat: La Fàbrica Ordeig. A càrrec de Núria López, responsable de l’Arxiu fotogràfic de la Fundació Burriac. Obert a tots els públics. Ho organitza: Fundació Burriac.

Agenda
dimecres 8 novembre 2017

Conferència: La cartuja en la literatura

Conferència: La cartuja en la literatura A cargo de Màrius Serra, escritor. En el contexto de la exposición Montalegre. Seis siglos de silencio cartujo.

Agenda

1era Setmana dels Boscos del Maresme

1era Setmana dels Boscos del Maresme Conferència Els Mamífers del Corredor Montnegre amb Pere Alzina, biòleg L’Associació Natura, entitat del Medi Ambient organitza aquesta tardor, del 27 de novembre al 2 de desembre, la 1era Setmana dels Boscos del Maresme amb un seguit de conferències i tallers  que es portaran a terme a la Biblioteca Municipal d’Argentona. Encetem aquesta jornada amb una […]

Agenda

Inauguració de l’exposició Guerra, revolució i repressió i conferència Memòria del futur, a càrrec de Jordi Serrano

Inauguració de l’exposició Guerra, revolució i repressió i conferència Memòria del futur, a càrrec de Jordi Serrano A 1/4 de 7 de la tarda, a la Sala exposicions Mercè Paluzie, Inauguració de l’exposició Guerra, revolució i repressió. Conferència inaugural Memòria del futur, a càrrec del Sr. Jordi Serrano i Blanquer, rector de la Universitat Progressista d’Estiu de Catalunya (UPEC). Ho organitza: […]