S'han trobat resultats
Agenda
dijous 7 juny 2018

Busby Berkeley, la màgia dels musicals clàssics

Conferència Busby Berkeley, la màgia dels musicals clàssics, a càrrec d’Albert Beorlegui i Tous. Ho organitza: Aula Universitària Timó Tiana-Montgat.

Agenda

Els drets de les treballadores sexuals

Els drets de les treballadores sexuals. VIII Fòrum Anual d’AIC. Hi sentireu diversos punts de vista sobre la manera d’entendre el treball sexual dins de la nostra societat. Es reflexionarà sobre els canvis de normativa/legislació que convindria fer. Sentits els punts de vista dels professionals, hi haurà un debat. Inscripcions a:  https://es.surveymonkey.com PROGRAMA 9.30 h. […]

Agenda
dilluns 4 juny 2018

Què vull? Per què ho vull?

Què vull? Per què ho vull? 4a. Etapa de creixement personal. Conferència a càrrec d’Eva Lleonart.

Agenda
dilluns 28 maig 2018

Estampació i moda sostenible

Estampació i moda sostenible. Descobriu en què consisteix aquest nou concepte relacionat amb un estil de vida més ecològic, just i sostenible. A càrrec d’Assumpta Dangla, historiadora de l’art. Amb la participació de Noelia Montero en representació de l’Associació de Moda Sostenible de Barcelona.  

Agenda

Del procés d’independència, on som?

Del procés d’independència, on som? Conferència a càrrec de Vicent Partal. Ho organitza: Òmnium Cultural.

Agenda
divendres 25 maig 2018

Vilassar Màgic 2018

Certamen màgic organitzat pel Màgic Grup Maresme amb la col·laboració del Ajuntament Vilassar de Mar i moltes empreses locals. Les entrades pesl espectacles  poden adquirir-se en Cotó Fluix Llaminadures (C/Sant Artur, 32) o enviant whassapp al 665250711. Dissabte 9 de juny, a Can Bisa A les 18:30 h: Gala Familiar. Brando y Silvana, Palabras mágicas. Preu: 2€. A les 20 h: Conferència […]

Agenda

Les malalties infeccioses a la nostra societat

Les malalties infeccioses a la nostra societat. Conferència, a càrrec del Dr. Vicenç Falcó Ferrer, cap de secció de Malalties Infeccioses – Infecció per VIH de l’Hospital de La Vall d’Hebron.

Agenda

Les pensions, a debat

Les pensions, a debat. Cicle de diàlegs sobre Economia i Territori: Les pensions, a debat, amb Concepció Patxot, professora titular d’Economia de la Universitat de Barcelona i membre del CAEPS, i Joan Coscubiela, professor de ESADE Law School, sindicalista i polític.  

Agenda

La Serra de Tramuntana

La Serra de Tramuntana. La  serra de Tramuntana  és una extensió de més de 30.000 hectàrees que recorre tota la costa nord de l’illa de Mallorca, des d’Andratx fins a Formentor. L’any 2011 la UNESCO va declarar el paisatge cultural de la serra de Tramuntana com a Patrimoni de la Humanitat.

Agenda
dimecres 23 maig 2018

Les dificultats específiques de l’aprenentatge

Les dificultats específiques de l’aprenentatge. Cicle de conferències sobre les dificultats específiques de l’aprenentatge. Tercera conferència, sobre el tractament psicopedagògic de les DEA. Les vuit AMPA de les escoles del Masnou, amb el suport de l’Ajuntament, han treballat de manera conjunta per poder oferir un cicle de conferències a les persones interessades en les dificultats […]