S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 20 febrer 2019

L’Església a l’arxiprestat de La Cisa: comunitat i comunió

L’Església a l’arxiprestat de La Cisa: comunitat i comunió 3a conferència de Quaresma a càrrec Isaac Companyó, responsable dels voluntaris de Càritas Barcelona. Ho organitza: Arxiprestat de La Cisa.

Agenda

La conciencia nacional en els catalans i en els espanyols

La conciencia nacional en els catalans i en els espanyols Conferència de Ramon Cotarelo. Ho organitza: Òmnium Premià de Mar.

Agenda

Nació catalana: de l’autonomia a la sobirania. El futur dels Països Catalans

Nació catalana: de l’autonomia a la sobirania. El futur dels Països Catalans Conferència de Josep Lluís Carod Rovira. Ho organitza: Òmnium Premià de Mar.

Agenda
dijous 14 febrer 2019

Ciència optimista

Conferència de l’Aula d’Extensió Universitària: Ciència optimista , a càrrec de Josep Maria Mainat i Castells, músic, cantant, productor, divulgador científic, productor de TV i creador de Getmusic. Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària Vilassar de Mar.

Agenda
dijous 7 febrer 2019

Sabem cap on anem

Sabem cap on anem Conferència d’actualitat política i social, a càrrec d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC. Ho organitza : ANC El Masnou Decidim.

Agenda

El Marroc: història i paisatge divers

El Marroc: història i paisatge divers Descobrim el Marroc. Àngel Morillas farà la introducció del país escollit enguany, el Marroc. Ètnies, religions, vida quotidiana, etc. Presentació a càrrec del secretari d’Immigració i Ciutadania, Oriol Amorós.  

Agenda

Els maies, tres mil anys de civilització

Els maies, tres mil anys de civilització Conferència i projecció sobre la cultura dels maies, a càrrec de Joan Muray i Rubió. Ho organitza : Gent del Masnou.  

Agenda

Lesbos, el naufragi de l’Europa dels valors

Lesbos, el naufragi de l’Europa dels valors Conferència de Món Actual. A càrrec de Lluís Caelles, periodista de TV3. Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària.

Agenda
dimecres 6 febrer 2019

Joan Manén, variacions sobre tema

Joan Manén, variacions sobre tema A càrrec de Daniel Blanch, concertista. Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària.

Agenda

Decadència i ocupació del Regne de Castella, segles XVI-XVII

Història de Catalunya: Decadència i ocupació del Regne de Castella, segles XVI-XVII A càrrec d’Emili Muñoz. Dimecres Culturals a l’escola d’adults. Ho organitza: Associació de voluntaris TIMÓ Vol.