S'han trobat resultats
Agenda
dimarts 16 octubre 2018

Prevenció de les caigudes i higiene postural

Prevenció de les caigudes i higiene postural. A càrrec de la sra. Raquel Jerez, terapeuta ocupacional de l’antic Hospital de Sant Jaume del Consorci Sanitari del Maresme. Ho organitza: la Comissió de Qualitat de vida del Consell de la gent gran.

Agenda
dijous 11 octubre 2018

Com puc incidir en l’economia?

Conferència taller: Com puc incidir en l’economia? Valors i principis de l’economia del bé comú. A càrrec de: Daniel Llaudet, Psicòleg i coordinador de l’Associació Catalana per el Foment de l’Economia del Bé Comú. Adela Suñer, Economista i coordinadora de l’Associació Catalana per el Foment de l’Economia del Bé Comú.

Agenda

Nous materials, la veritable revolució del segle XXI

Nous materials, la veritable revolució del segle XXI. A càrrec de Núria Salam i Ballesteros, Doctora en Ciència de Materials i Enginyeria Metàl·lurgica per la UPC Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària TIMO.

Agenda

Violència, massacres i iconoclàstia a la prehistòria recent

Violència, massacres i iconoclàstia a la prehistòria recent. Cicle de conferències titulat Violència i conflicte des de la prehistòria als nostres dies. L’exemple del Maresme. En aquesta ocasió, ens centrarem en la prehistòria. A càrrec del doctor Ignacio Soriano Llopis, professor de la UAB i membre del CEAHM. Ho organitza: Centre d’estudis d’arqueologia i història de Mataró […]

Agenda

Els dos projectes de Pompeu Fabra

Conferència Els dos projectes de Pompeu Fabra, a càrrec de David Paloma. Activitat de l’Any Pompeu Fabra 2018 i del Correllengua 2018. L’any 2018 està dedicat a commemorar la figura i l’obra de Pompeu Fabra. Així ho va acordar el Govern de Catalunya a l’agost passat per celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i […]

Agenda
dimecres 10 octubre 2018

Ferran Compte i el món de l’òpera

Ferran Compte i el món de l’òpera. Des de la inauguració de la rehabilitació del Teatre Zorrilla, Ferran Compte ha portat a terme un gran nombre de conferències sobre òperes, demostrant sobradament el coneixement que té sobre aquest gènere. Aquesta vegada volem saber què ens pot explicar del món que l’envolta.

Agenda

No pasarán! 80 anys de les Brigades Internacionals a Mataró

No pasarán! 80 anys de les Brigades Internacionals a Mataró. Conferència a càrrec dels historiadors Josep Xaubet i Maria Salicrú-Maltas. Ho organitzen: Grup d’Historiadors Jaume Compte, Grup d’Història del Casal i Grup de Recerca de la Memòria Històrica de Mataró.

Agenda

1a Jornada Empresarial

1a Jornada Empresarial La sostenibilitat com a estrategia”. Consisteix en unes jornades en les que es realitzaran diferents conferències orientades als sectors d’urbanisme, flor ornamental i innovació.

Agenda
dimarts 9 octubre 2018

 Puig i Cadafalch entre amics

Conferència Xavier Baladia Puig i Cadafalch entre amics. Conferència sobre les relacions humanes de Josep Puig i Cadafalch, que impartirà l’escriptor Xavier Baladia.

Agenda

 Tutankhamon, el faraó oblidat

Conferència d’Arqueologia: Tutankhamon, el faraó oblidat a càrrec de Carles Buenacasa de la Universitat de Barcelona. Ho organitza: Aula d’Extensió Universitària.