S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 20 febrer 2019

1r Concurs de punts de llibre de la Biblioteca per celebrar el 10è aniversari

1r Concurs de punts de llibre de la Biblioteca per celebrar el 10è aniversari Edat dels participants de 2 a 100 anys. Entrega de premis el 26 d’abril. Vegeu les bases a la Biblioteca de Can Llaurador.

Agenda
divendres 15 febrer 2019

Village People experience

Per primera vegada al Sarau arriba el tribut a VILLAGE PEOPLE, desde Uk Village people experience i ademés celebrarem el carnestoltes!

Agenda

Concurs de disfresses

Concurs de disfresses Animació a càrrec del Rei Carnestoltes acompanyat dels DJs Local Co.

Agenda

Concurs de disfresses de gossos

Concurs de disfresses de gossos Concurs de disfresses amb gossos i guies disfressats. Ho organitza: Club Agility Cànic.  

Agenda
dilluns 11 febrer 2019

IV Concurs Melmelada taronja ecològica amarga.

IV Concurs Melmelada taronja ecològica amarga. Inscripcions a la botiga I Love Bio (Mercat Municipal d’Alella). Tradicional, innovadora, saludable (sense sucre) 3 premis per categoria. Degustació popular.  

Agenda
dimecres 23 gener 2019

El Rei Borni de Marc Crehuet

El Rei Borni de Marc Crehuet Concurs de teate a càrrec del Grup de Teatre Nyoca de l’Ametlla del Vallès. Ho organitza: Regidoria de Cultura i Grup Artístic Carles Xena.  

Agenda
dijous 10 gener 2019

El Pot Petit

Concert familiar: El Pot Petit. Aforament limitat Recollida d’entrades a l’Espai Jove, del 7 al 12 de gener (persones empadronades) i del 14 al 19 de gener (obert a tothom) Horaris: de dilluns a dissabte, de 16.30 a 20.30h i dilluns i dimecres, de 10 a 13h + info: joventut@svmontalt.cat

Agenda
dijous 3 gener 2019

Aloma

Arriba a l’Espai Tolrà el primer concert d’aquest 2019 de la mà de la formació musical Aloma, un grup amb empremta pròpia i d’estil eclèctic, que fusiona harmoniosament la música folk amb el jazz. El programa, encabit dins del Cicle Tardes en Viu, ens convida a escoltar versions de cantautors catalans amb l’acompanyament en viu de corda, […]

Agenda
dimecres 21 novembre 2018

Competició de Patinet / Scooter

Competició de Patinet / Scooter Més informació a: cyrille@dissidencescootershop.com o info@lapomabuilders.com Serà tot el dia.  

Agenda
dimecres 24 octubre 2018

Les mil i una nits

Les mil i una nits. Reviurem els contes de Les Mil i una nits amb una desfilada de models de roba de dansa oriental, espectacles i coreografies de danses i balls orientals i un sorteig de premis. Participen diferents grups d’escoles de ball, ballarines professionals, la marca Neyla de roba de dansa oriental i diferents comerços i […]