S'han trobat resultats
Agenda
divendres 22 juny 2018

Acte de violència

Acte de violència. Club de lectura especial Pedrolo, moderat per Raquel Picolo i amb la participació d’Anna Maria Villalonga, comissària de l’Any Pedrolo, on comentaran el llibre Acte de violència. Obert a tothom.

Agenda

Las travesuras de Eros

Las travesuras de Eros. Relats picants a càrrec de Sandra Rossi. Una lligacama, un espectre, un desig obsessiu i un tango, quatre històries travessades per la mirada picardiosa d’Eros. Espectacle per a públic adult.

Agenda
dijous 21 juny 2018

Kokoro

Kokoro, de Soseki Natsume. Cloenda de l’edició 2017-2018 dedicada a autors japonesos. Comptarem amb Albert Nolla, traductor d’obres com Tòquio blues de Haruki Murakami.

Agenda
dimecres 20 juny 2018

Romança 3.0 del drac negre

Romança 3.0 del drac negre. Els comicastres giragonsen en la farsa i no és gens fàcil esbrinar si l’acció es va concebre dins la folla realitat, o si, potser tot plegat, no és res més que un immens deliri imaginat. A càrrec dels Rapsodes de l’Havana. En el marc del cicle Capvespres als Jardinets, que programa […]

Agenda

El Nao de Brown

El Nao de Brown. Club de lectura de còmic i novel·la gràfica: “Llegir entre vinyetes”, on es comentarà “El Nao de Brown”, de Glyn Dilon, a càrrec de Rosa Gómez. Cal inscripció prèvia. Adreçat a públic a partir de 16 anys.

Agenda
dimecres 13 juny 2018

Let’s read!

Let’s read! Norwegian Wood de Haruki Murakami Si teniu un nivell mitjà d’anglès i voleu practicar la lectura i la conversa en aquest idioma, la Biblioteca Municipal us ofereix una tertúlia literària on reflexionar entorn una lectura prèvia. Sinopsi: Considerada el clàssic modern per excel·lència de la literatura japonesa, i amb èxit aclapador arreu del món, Tòquio […]

Agenda
dimarts 12 juny 2018

Club de lectura

Club de lectura infantil a càrrec de Núria Navarro

Agenda
dilluns 4 juny 2018

Acte de violència

Acte de violència, de Manuel de Pedrolo. Enguany es commemora el centenari del naixement de l’escriptor, traductor i articulista Manuel de Pedrolo i el club de lectura es reunirà per comentar Acte de violència, una novel•la utòpica ambientada en els anys durs de la postguerra.  

Agenda

The man without a shadow

Learning with books. Advanced. The man without a shadow, by Joyce Carol Oates a càrrec de Manuel Delgado

Agenda
divendres 1 juny 2018

El silenci de les cases

Club de lectura, cloenda del curs. Tertúlia literària sobre el llibre El silenci de les cases de l’autora local Maria Sanplà a càrrec de la mateixa autora. El silenci de les cases és una obra que conté dues històries que s’enllacen en tres textures narratives. En l’obra cinc personatges s’entrecreuen en moments diferents de la història. La Marta […]