S'han trobat resultats
Agenda
dijous 19 juliol 2018

Explica Contes

Explica Contes. Lectura de les obres guanyadors de  la Mostra Literària de Teià Tant si vau participar a la Mostra literària de Teià com si no, veniu a gaudir dels contes i poemes guanyadors dels nens i nenes del poble.

Agenda

Book Club

Book Club. Aquest mes el llibre de la tertúlia és  Deadlock de Sara Paretsky. L’activitat va dirigida a persones amb un bon domini de l’idioma ja que les lectures són de textos íntegres en anglès i la conversa es desenvoluparà en la mateixa llengua.  

Agenda
dimecres 18 juliol 2018

Club de lectura del cómic

Club de lectura de còmic i novel·la gràfica: Llegir entre vinyetes, on es comentarà No moriré cazado, de Guillaume Guéraud, a càrrec de Rosa Gómez. Cal inscripció prèvia. Adreçat a públic a partir de 16 anys. Biblioteca Municipal E. Lluch.

Agenda
divendres 6 juliol 2018

Avui parlo de mi

Avui parlo de mi, a càrrec d’EscenaApart. Jordi Malé, autor; Edu Gibert, actor; i Pere Anglas, director.

Agenda
dimarts 3 juliol 2018

Nit de contes eròtics

Nit de contes eròtics. Una nit picant, ideal per fer volar la imaginació. Sandra Rossi i Assumpta Mercader ens guiaran en un viatge refrescant per l’erotisme de les paraules. Contes plens de desig, de sensualitat, d’erotisme i també d’amor i de desamor. Amb Las travesuras de Eros, a càrrec de Sandra Rossi, i Intercanvi de parelles i altres contes, a càrrec d’Assumpta […]

Agenda
dimecres 27 juny 2018

Club de lectura especial Pedrolo

Club de lectura especial Pedrolo Moderat per Raquel Picolo i amb la participació d’Anna Maria Villalonga, comissària de l’Any Pedrolo, on comentaran el llibre Acte de violència. Obert a tothom.

Agenda
dimarts 26 juny 2018

Las travesuras de Eros

Contes eròtics:  Las travesuras de Eros, a càrrec de Sandra Rossi.

Agenda
dilluns 25 juny 2018

El dia de la felicitat

Club de lectura. El dia de la felicitat, d’Erri de Luca.

Agenda

Lectures en veu alta

Lectures en veu alta, a càrrec de Maribel del Molio.

Agenda
divendres 22 juny 2018

Las travesuras de Eros

Las travesuras de Eros. Relats picants a càrrec de Sandra Rossi. Una lligacama, un espectre, un desig obsessiu i un tango, quatre històries travessades per la mirada picardiosa d’Eros. Espectacle per a públic adult.