S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 28 març 2018

Passejades en poni per a infants

Passejades en poni per a infants a càrrec de Masplanes. Ho organitza: Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum.

Agenda
dimecres 3 gener 2018

Cabrilenca 2018

Cabrilenca 2018 Camines o corres? 13ª caminada popular de Cabrils. Inscriu-te abans del 15 de Gener.

Agenda
dimecres 29 novembre 2017

Caminada popular

Caminada popular. La regidoria d´Esports de l’Ajuntament d´Argentona organitza les Caminades populars, rutes per fer a peu per l´entorn natural d´Argentona. Aquestes caminades s’adrecen a gent de totes les edats. Es tracta de recorreguts d´entre 3 i 4 hores de durada, amb caràcter de lleure, pensats per gaudir de la natura de manera individual, en […]

Agenda
dimarts 7 novembre 2017

Caminar saludable: Matinal a Sant Martí de Mata

Caminar saludable: Matinal a Sant Martí de Mata. Parc Forestal Can Bruguera. Dificultat: baixa. Dinar de menú (optatiu quedar-s´hi o no). Desplaçament en cotxe. Coordinadora: Mari Carmen Areales. Inscripció prèvia: Josep Grau. Punt de trobada a les portes del Centre Cívic El Gorg.

Agenda
dimarts 24 octubre 2017

Caminar saludable: Matinal a Olzinelles

Caminar saludable: Matinal a Olzinelles. Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Dificultat: baixa. Dinar de menú (optatiu quedar-s´hi o no). Desplaçament en cotxe. Preu visita a la granja: 8 euros. Coordinador i inscripció prèvia: Josep Grau (Tel.: 666 77 12 81)

Agenda
dilluns 9 octubre 2017

Vilassar Camina 2017-XI Memorial Josep Fancelli

Vilassar Camina 2017-XI Memorial Josep Fancelli. Recorregut de 16 km. El preu inclou: caminada, avituallament, esmorzar, vermut i obsequi. Ho organitza Centre Excursionista Vilassar de Mar. Més informació al web del centre.

Agenda
dilluns 25 setembre 2017

Anem a fer un glop!

Visita guiada al Parc de la Serralada Litoral des d’Alella: Anem a fer un glop! Sortida a peu des de la urbanització de Mas Coll, a la confluència dels carrers Vallespir i La Selva Anem amb els petits a la “descoberta” de les fonts que es troben al recorregut. Parlarem d’aqüífers, de la importància de […]

Agenda

Jornada per l’alzheimer i la gent gran

Caminada solidària pels voltants de la Fundació. Inscripcions a Fundació Aymar i Puig (Passeig Germans Aymar i Puig, 9). Es necessari que els dies previs realitzeu l’aportació de 2 euros a la recepció del centre, on s’entregarà el dorsal. Els diners recaptats es donaran a entitats que col·laboren en la investigació d’una cura de l’alzheimer. […]

Agenda
divendres 1 setembre 2017

Matinal a Sant Bartomeu de la Quadra

Matinal a Sant Bartomeu de la Quadra. Caminar saludable. Caminada de dificultat baixa. Dinar de menú (optatiu quedar-s´hi o no). Desplaçament en cotxe. Coordinador: Pepe Zamora. Inscripcions: Josep Grau (Tel.: 666 77 12 81). Ho organitza:Associació de Gent Gran Els Xurravins.

Agenda
dilluns 24 juliol 2017

16a Caminada popular per la serralada litoral

16a Caminada popular per la serralada litoral. Teià – Premià de Dalt – Teià: Formacions rocoses i  fonts. Recorregut: Complet, uns 15 Km. Curt, uns 10 Km. La sortida serà a les 08:30 des del Parc de Can Godó de Teià. Inscripcions i més informació a la pagina web.