S'han trobat resultats
Agenda
dimecres 12 setembre 2018

62è Homenatge a la Vellesa

62è Homenatge a la Vellesa. Adreçat a majors de 75 anys. Ho organitza: Patronat de la Vellesa, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres.

Agenda

Sopar de fi d’estiu al Centre Cívic Lluís Jover

Sopar de fi d’estiu al Centre Cívic Lluís Jover. Hi haurà ball amb música. Ho organitza: CC Lluís Jover.

Agenda

20a Setmana de la Gent Gran

20a Setmana de la Gent Gran. Ho organitza: Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Família, Gent Gran i Promoció de la Salut.

Agenda
dilluns 10 setembre 2018

Tarda de jocs de taula al Casal

Tarda de jocs de taula al Casal Ho organitza:Associació de Gent Gran Els Xurravins

Agenda
divendres 7 setembre 2018

Inauguració placa commemorativa 1-O

Inauguració placa commemorativa 1-O. Inauguració de la placa commemorativa de l’1 d’octubre de 2017. A l’espai Àgora del Centre Cívic de La Fàbrica, davant de la Biblioteca.

Agenda
dilluns 3 setembre 2018

La diada a Dosrius

La diada a Dosrius. Dosrius ja es prepara per celebrar, un any més, la Diada Nacional de Catalunya. El municipi se sumarà a la celebració amb el tradicional acte institucional i l’ofrena floral a càrrec dels partits polítics i les entitats locals a partir de les 10 h.

Agenda

Inauguració de la Pista Ricky Rubio

Inauguració de la Pista Ricky Rubio A més del basquetbolista Ricky Rubio, a la inauguració de la pista esportiva que durà el seu nom, hi assistirà el president de la Federació Catalana de Basquetbol, Joan Fa i Busquets. L’acte compta amb la col·laboració de l’entitat El Masnou Basquetbol. Ho organitza : Ajuntament del Masnou

Agenda

Marxa de torxes per la Independència

Marxa de torxes per la Independència. Recorregut: plaça Mercè Rodoreda, Montserrat, de la Plaça, Gran Via, Eixample, Esperança, Anselm Clavé, de la Plaça, Sant Cristòfol, Rectoria, plaça de l’Ajuntament. En arribar a l’Ajuntament lectura del manifest. 22 h, concentració a la plaça Mercè Rodoreda. (22.30 h,  Inici) Ho organitza: Comissió Marxa de Torxes per la […]

Agenda
divendres 31 agost 2018

La Diada a Cabrils

La Diada a Cabrils. Lectura del Manifest, hissada de la Senyera i ofrena floral. Amb la col·laboració de la Coral La Concòrdia.

Agenda

La Diada a Masnou

La Diada a Masnou. Ofrena floral de la Diada de Catalunya. Ofrena floral i lectura del manifest.