S'han trobat resultats
Agenda
divendres 15 febrer 2019

Competició Oficial RSCE

Competició Oficial RSCE Prova puntuable pel campionat d’Espanya 2020. Ho organitza: Club Agility Cànic.

Agenda
dijous 7 febrer 2019

Votacions de l’Arenyenc de l’Any 2018

Votacions de l’Arenyenc de l’Any 2018 La iniciativa pretén reconèixer aquelles persones que a través de la seva trajectòria professional, social, cultural o d’altre manera hagin estat notícia o hagin destacat durant el darrer any 2018. Durada: Matí d’11:00 a 14:00 i tarda de 17:00 a 20:00. Ho organitza: Associació d’Informadors d’Arenys -l’AIA.

Agenda
dimarts 5 febrer 2019

Aprenem Premià

Aprenem Premià Espai d’intercanvi lingüístic Els tallers Aprenem ens basem en l’intercanvi lingüístic, participar-hi és gratuït, apliquem una metodologia innovadora. Les inscripcions estan obertes tot l’any, acollim nous participants sempre que hi ha plaça. Preinscriu-te per correu electrònic a aprenem.premia.de.mar@gmail.com Les admissions van per rigorós ordre de preinscripció i en funció de les places disponibles. Si no hi ha plaça, t’inclourem […]

Agenda
dilluns 4 febrer 2019

Missa Vespertina Sant Antoni Abat

Missa Vespertina Sant Antoni Abat En aquesta missa es beneiran els panets per l’endemà.

Agenda

Inici dels cursos de Si DONA

Inici dels cursos de Si DONA Informàtica, idiomes, decoració, defensa personal i bodyfullness. Ho organitza: SI DONA

Agenda
dijous 31 gener 2019

Homenatge a Antonio Machado (1875-1939)

Homenatge a Antonio Machado (1875-1939) Recital Poètic. A càrrec de Juanjo Cardenal. Ho organitza: Dòria Llibres.

Agenda
dimecres 30 gener 2019

Som escoltes mediambientals!

Som escoltes mediambientals! Segona part del taller. Per a infants de 7 a 10 anys. Places limitades. Amb inscripció prèvia a la biblioteca.

Agenda

El secret de la detectiva Klaus

El secret de la detectiva Klaus Hora del conte especial amb titelles. A càrrec d’Engruna Teatre. Per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Agenda
dimarts 29 gener 2019

Espais de debat Educatiu

Espais de debat Educatiu Reflexió i debat sobre aspectes importants de l’educació al municipi L’Autonomia en infants i adolescents. El grup és obert a qui hi vulgui participar. Per a més informació: educaciomontgat@montgat.cat.

Agenda
dilluns 28 gener 2019

Mural obert a La Serreta

Mural obert a La Serreta Convidem els veïns i veïnes a acabar de pintar el mural de l’Escola La Serreta i a l’acte d’inauguració d’aquesta proposta d’art relacional, educació i cultura, impulsada per diferents agents de la comunitat educativa com són les famílies, el centre i l’Ajuntament, amb l’objectiu de crear comunitat i estimular la […]