S'han trobat resultats
Agenda
divendres 7 desembre 2018

Cavalcada de reis

Cavalcada de reis Els Reis d’Orient recorreran els carrers de Teià amb les seves flamants carrosses per a recollir les cartes de tots els infants i fer realitat la nit més màgica de l’any.  

Agenda

Visita del patge reial

Visita del patge reial Un ajudant reial farà una primera recollida de cartes per tal que els Reis puguin anar avançant feina.  

Agenda

Taller de fanalet

Taller de fanalet Feu el taller de fanalet per a rebre els Reis d’Orient com es mereixen. Activitats gratuïta, fins a esgotar existències.  

Agenda

Caga Tió i xocolatada: 1a festa de nadal dels corresponsals

Caga Tió i xocolatada: 1a festa de nadal dels corresponsals Participació gratuïta amb un tiquet de compra de més de 5 € d’un establiment de Teià.  

Agenda

Pessebre vivent: 1a festa de nadal dels corresponsals

Pessebre vivent: 1a festa de nadal dels corresponsals Els corresponsals i el Casal de Joves ens organitzen per primera vegada un pessebre vivent pels carrers de Teià. S’hi podrà accedir des del Torrent de Casa Bru.  

Agenda

Exposició de pessebres i diorames de 2018

Exposició de pessebres i diorames de 2018 Horari: Feiners de 18:00 h a 21:00 h i festius d’11:00 h a 14:00 h i de 18:00 h a 21:00 h

Agenda

Exposició del pessebre gegant   

Exposició del pessebre gegant Vine a veure l’exposició del pessebre gegant, no t’ho perdis!    

Agenda

Exposició col·lectiva de Nadal 2018

Exposició col·lectiva de Nadal 2018 Ho organitza: Associació d’Artistes Plàstics de Premià.

Agenda

Exposició de pessebres

Exposició de pessebres De l’11 al 15, del 17 al 22 i 24 de desembre. Ho organitza: Mercat Municipal de Sant Joan

Agenda

El reis d’orient a Premià de Mar

El reis d’orient a Premià de Mar Arribada de S.M. els Reis de l’Orient Ens han arribat notícies de S. M. els Reis de l’Orient: aquest any arriben en vaixell. Anem tots a rebre’ls al port de Premià després del seu llarg viatge i farem un recorregut pel port de Premià. 16:30 h, al port […]