S'han trobat resultats
Agenda
divendres 20 abril 2018

Dones com jo de Pau Miró

Teatre: Dones com jo de Pau Miró, a càrrec de la Cia. CEAtre de Pau Miró. Ho organitza: Regidoria de Cultura i S.C. L’Esperança.  

Agenda
dimecres 11 abril 2018

Rapar a un calvo

Rapar a un calvo, a càrrec de Silvia Siles i Cristian Fernández. Obra escrita per Cristian Fernández. Ho organitza: L’Arc Cafè Cultural

Agenda

Land

Land, a càrrec de TeatreAnimal. Gratuït amb invitació que podeu recollir a les oficines de Cultura. Ho organitza: Direcció de cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Agenda

Cyrano

Cyrano, D’Edmond Rostand. Cyrano és un home que lluita contra la seva pròpia debilitat. Si bé és capaç d’enfrontar-se a cent homes, no pot fer el mateix amb la seva fe­blesa. Aquest nas prominent és la imatge més evident i grotesca de la seva vulnerabilitat, la vulnerabilitat d’un heroi, la fragilitat d’un home. Fins i tot […]

Agenda
dimarts 10 abril 2018

Blink

Teatre: Blink, a càrrec de La Carbonera Teatre. En el marc del programa A Dosrius la cultura es viu, l’Ajuntament de Dosrius convida els veïns i veïnes a gaudir de la representació de l’obra de teatre Blink.

Agenda

Storytime around the world

Teatre en anglès: Storytime around the world. En el marc del programa A Dosrius la cultura es viu, l’Ajuntament de Dosrius  convida els veïns i veïnes a gaudir d’una sessió de teatre en anglès (Storytime around the world). Ho organitza: Ajuntament de Dosrius.  

Agenda
dijous 5 abril 2018

Per si no ens tornem a veure

Per si no ens tornem a veure. Teatre musical escrit per Alícia Serrat i musicat per Marc Sambola. Interpretat per Anna Lagares i Edgar Martínez. És la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable. Venda anticipada […]

Agenda
dimecres 4 abril 2018

Boeing Boeing. Una comedia de mucha altura

Representació de l’obra Boeing Boeing. Una comedia de mucha altura. Dirigida per Guerau Martínez, a càrrec de la companyia Teatre i Punt d’Esplugues de Llobregat.  

Agenda
dimarts 3 abril 2018

La casa de Bernarda Alba

La casa de Bernarda Alba.  Cia. Senseoficinibenefici. Ho organitza: Patronat teatre. Dissabte 28 a les 22h i diumenge 29 a les 19h.

Agenda

Les Dones sàvies

Les Dones sàvies, Premi BBVA de teatre 2017 al millor actor ex aequo, per a Enric Cambray i Ricard Farré. Ho organitza: La Regidoria de Cultura.