Publicat el 26/05/2014

Esteve Albert va ser un destacat poeta, historiador, arqueòleg, antropòleg, activista cultural i polític, dramaturg, director teatral i impulsor d’iniciatives de tota mena com ara la Flama del Canigó i els pessebres vivents.
Dimarts 27 de maig a les 19.30 h al Saló de Sessions, el seu biògraf, Xavier Garcia i Pujades, parlarà de la figura del polifacètic Albert.
Esteve Albert va passar una bona part de la seva vida adulta a Mataró on va entrar en contacte amb el Centre Catòlic d’Obrers i l’Agrupació Científico-Excursionista. Va participar a la fundació del Museu Arxiu de Santa Maria de Mataró i va col·laborar amb la Secció Arqueològica del Museu de Mataró.
El programa de l’Any Esteve Albert ha estat dissenyat per una comissió formada pels Amics de Ca l’Arenas, el Club d’Opinió Jaume Llavina, el Foment Mataroní, el Grup d’Història del Casal, la Sala Cabanyes i Joan Safont i Carles Maicas (a títol personal) i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró. Aquest programa commemoratiu s’afegeix als diferents homenatges que es faran al llarg de l’any en diferents municipis catalans i a Andorra.
Dia: dimarts 27 de maig
Hora: a les 19.30 h
Lloc: Saló de Sessions de l´Ajuntament

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2