Publicat el 30/12/2013

Es tracta d´una caminada popular, en cap cas és una competició. Cada participant la completarà al seu ritme: CAMINANT O CORRENT
Fidels a l´estil que s´intenta donar a la Cabrilenca, s’han buscat corriols oblidats en el bosc, intentant allunyar-nos de pistes i zones concorregudes, que esperem us agradin i sorprenguin.
En acabar la caminada hi haurà lliurament d´un buff/gorro en teixit polar commemoratiu i la tradicional botifarrada per recuperar forces.
Els que sigueu vegetarians i/o celíacs  aviseu-nos al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres


La sortida dels que vulguin fer la Cabrilenca corrent serà de 7:30h a 7:45h
La sortida dels que la facin caminant serà de 7:45h a 8:00h


INSCRIPCIONS:
Les inscripcions ja estan obertes (fins el divendres 21 de febrer o al arribar als 1200 inscrits):
http://cabrilenca.blogspot.com.es/2013/02/inscripcio.html


Els preus de les inscripcions son els següents:
Inscripció adult:12,90 €
Inscripció adult, soci de La Concòrdia: 10 €
Inscripció infantil <= 12 anys (nascuts a partir de l´any 2001): 8 € Els nens de menys de 10 anys, podran participar gratuïtament sense inscripció prèvia, però en aquest cas no tindran dret ni al regal commemoratiu ni a l´esmorzar.


El preu inclou esmorzar, avituallaments, assistència sanitària i trasllat fins a l’hospital en cas necessari, botifarrada i buff/gorro polar commemoratiu.


El dorsal es podrà recollir el diumenge 23 abans de començar la Cabilenca (de 7:00h a 8:00h) al “village” (pàrquing de Can Botella, Carrer Hort de les Monges, Cabrils)


IMPORTANT: a partir del diumenge 9 de febrer (15 dies abans de la Cabrilenca) ja no es retornarà cap inscripció.
Aportació solidària:
Com hem fet en altres edicions, aquest any també destinarem 0,30€ de cada inscripció a causes solidàries.
Enguany hem decidit fer la nostra aportació a la Fundació Miquel Valls, única entitat sense ànim de lucre a tot Catalunya que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA (Esclerosi Lateral Amiotròfica) i oferir suport a les seves famílies, i que lluita contra la malaltia promovent la investigació de la mateixa.
Organitza: Secció Ciclista Cabrils La Concòrdia

Deixa un comentari