Publicat el 20/07/2012

Els centres universitaris del TecnoCampus Mataró-Maresme tenen com a resultat del procés de preinscripcions de juny un total de 644 estudiants de primer curs assignats per al curs 2012/2013. Aquesta xifra representa un augment del 20% respecte el curs anterior. Sense comptar l’efecte de les noves titulacions del proper curs (el Grau en Ciències de l´Activitat Física i de l´Esport i el de Màrqueting i Comunitats Digitals), l’increment seria de l’11,6%.


 


Del total d´estudiants assignats, un 67% han sol·licitat estudiar al TecnoCampus en primera opció. Sense comptar les noves titulacions del proper curs, la demanda del TecnoCampus en primera opció es manté (de 325 estudiants passaria a 321). Cal destacar que quatre titulacions que s´impartiran al TecnoCampus el curs vinent tenen nota de tall. Són el Grau en Infermeria (7,098), el Grau en Ciències de l´Activitat Física i de l´Esport (5,69), la doble titulació dels graus en Administració d´Empreses i Gestió de la Innovació i Turisme i Gestió del Lleure (5,274) i el Grau en Mitjans Audiovisuals (5,008).


 


Aquestes dades són molt positives, i consoliden el model del TecnoCampus d’ensenyaments universitaris. En comparació, el total d´alumnes assignats en el procés de preinscripció del juny a tot Catalunya ha experimentat una disminució del 3,32%.


No obstant això, cal tenir en compte que aquestes xifres corresponents a la preinscripció de juny es complementaran amb la matrícula de setembre, que en el cas d’algunes titulacions representarà encara un increment d’alumnes assignats.


 

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc