Publicat el 01/09/2014

Diumenge 7 de setembre a les 12 del migdia i a la Plaça de l’Esglèsia, tindrà lloc la 2a Gran Cantada Coral amb més de 200 cantaires i cobla de més de 40 músics.
Seguidament hi haurà ‘Dinar Popular’ de més de 500 persones amb l´assitència de: Quim Masferrer, Joel Joan, Miquel Calçada, Salvador Cardús, Elisenda Paluzié, Àngel Colom, Magda Oranich, Patrícia Gabancho, Josep Ma. Vila d´Abadal, Hèctor Lopez Bofill, Quim Vila i moltes més personalitats.
També es podrà gaudir d’una actuació castellera amb dues colles convidades.
Acte en  homenatge a les comissions de les consultes amb la presència de més de 50 comissions de diferents pobles de Catalunya i del primer poble d´Euskadi a fer la consulta.
Arenys de Munt va ser el primer poble de Catalunya a fer una consulta sobre la Independència el 13 de setembre de 2009. Arràn d´aquell fet més de 500 pobles i ciutats, finalitzant amb Barcelona han fet consultes. Cada any, i aquest és el 5è, es celebra l´èxit de les consultes a Arenys de Munt, a l´Aplec Independentista, sent un lloc de trobada del moviment independentista i amb la vista posada al proper 11 de setembre de 2014.
Aquest Aplec serà l’ultim gran acte independentista abans de la diada del 11 de Setembre.
www.poblequecanta,cat

Deixa un comentari

Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2