Publicat el 06/05/2014

El tret de sortida de les 4s Jornades Gastronòmiques de la Patata tindrà lloc el dijous, 8 de maig, a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg, on es podran degustar les diverses propostes culinàries que oferiran els establiments participants. Enguany, la presentació de les jornades anirà a càrrec del reconegut meteoròleg Dani Ramírez.


Les jornades arriben a la seva quarta edició precedides per l´èxit de les anteriors i, en aquesta ocasió, hi participen set establiments locals que idearan els plats més originals i apetitosos elaborats amb l´ingredient estrella, la patata.
La patata és la protagonista d´aquestes jornades per ser un producte molt arrelat a la història de Sant Vicenç. A més, les seves propietats nutritives i alimentàries fan que sigui un producte de proximitat amb un gran ventall de possibilitats gastronòmiques dins de la cuina mediterrània.
Els cuiners i les cuineres dels set establiments participants han creat, per a introduir als seus menús durant un mes, plats elaborats amb l´ingredient estrella tant suggerents com patata I cansalada confitada a l´oli de romaní amb un toc de melmelada de tomàquet, patata a les tres textures o timbal de patates reixa amb espinacs a la crema i encenalls de pernil, entre altres..
El mateix dia, en el transcurs de l´acte també es presentarà la nova guia de recursos feta per les Biblioteques Municipals del Maresme, que aquest any està dedicada a la cuina. A la guia, Sant Vicenç està representat pel restaurant del Golf, El Swing, amb una proposta ben apetitosa: patates amb cansalada confitada.

Deixa un comentari