Publicat el 11/06/2014

La Regidoria de Mobilitat i Transport i la Policia Local han organitzat aquest cap de setmana, amb èxit, el 3r Saló d´Educació Viària i Mobilitat Sostenible de Llavaneres. L´oferta d´activitats ha agradat a grans i petits. Pel Saló, durant tot el cap de setmana hi han passat unes 1.500 persones. L´Ajuntament de Llavaneres agraeix la tasca desinteressada de totes les persones que han col·laborat per fer possible el Saló, des dels agents de la Policia, fins el personal municipal i també les entitats i les empreses patrocinadores.
Els nens i nenes han pogut pujar a les motos de la Policia Local o als trixitaxis i pilotar un kart en el circuit instal·lat al passeig de la Mare de Déu de Montserrat. També hi havia simuladors de conducció de motos instal·lat per Honda Escola de Conducció i, a la plaça de la Vila, circuit de cotxes teledirigits.
Al parc de Ca l´Alfaro es podia conduir un kart de pedals i conèixer la feina dels serveis d´emergències mèdiques i de l´ADF Serralada de Montalt.Tots els nens i nenes participants han rebut el carnet del bon conductor, que s´obtenia fent un examen de conduir. En total, s´han repartit 626 carnets.

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon