Publicat el 01/04/2014

El passeig de la Rambla de Badalona acollirà aquest proper cap de setmana la 3a Fira de l’Automòbil de Badalona. L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, inaugurarà la Fira aquest divendres, 4 d’abril, a les 13 hores, davant el monument a Roca i Pi.
L’acte comptarà també amb la presència de la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran; el gerent de Reactivació Badalona, SA, Antonio Ainoza; i el president de la Federació d’Empresaris de Badalona, Josep Maria Puente.
La Fira estarà oberta al públic el divendres, 4 d’abril, entre les 13 i les 14.30 hores i de 18 a 20.30 hores, i el dissabte i el diumenge 5 i 6 d’abril, entre les 11 i les 14.30 hores i entre les 17 i les 20.30 hores.

La Fira ha estat organitzada per l’Ajuntament de Badalona mitjançant la societat municipal de promoció econòmica Reactivació Badalona SA, amb la col·laboració de la Federació Empresarial de Badalona.
En aquesta tercera edició de la Fira de l’Automòbil participen nou concessionaris de cotxes, un de motos i un de lloguer de cotxes d’època. Els visitants hi trobaran exposats vehicles dels concessionaris de les marques Nissan, Renault, Citroën, Seat, Volkswagen, Opel, Toyota, Mercedes-Benz i Audi o marques de motocicletes com Yamaha, Piaggio, Derbi, Honda o Kymco. També hi participarà una empresa de lloguer de cotxes d’època i Engestur l’empresa municipal que gestiona els aparcaments públics de la ciutat.
Com a novetat d’aquest any tres restaurants del passeig de la Rambla (El Piano, Can Closques i L’Antic Cafè de la Rambla) faran una tapa especial per a la Fira.


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, considera que “aquesta és una bona oportunitat per veure reunides en un sol espai diverses opcions d’automòbils, tant pel que fa a models com a preus”.La cita té valors afegits com el fet de celebrar-se en un lloc emblemàtic com la Rambla o el poder degustar les tapes que alguns restaurats del passeig han creat per a l’ocasió”, ha afegit l’alcalde.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon