Publicat el 08/05/2014

La Cursa Popular Ciutat de Badalona, coneguda també com a Cursa del Dimoni i que enguany arriba a la 35a edició, tindrà lloc aquest proper diumenge 11 de maig.
Organtizada en el marc de la celebració de les Festes de Maig de Badalona, la cursa respecta el recorregut dels darrers anys —circuits mini, mitjà i gran— i passa per diversos indrets emblemàtics de la ciutat, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla.
Els horaris de sortida de les curses són: a les 9.30 hores sortiran els majors de 15 anys i a les 9.45 hores els/les joves d’11 a 14 anys. La sortida de la cursa mini, per a nens i nenes fins a 10 anys, està prevista a partir de les 11.30 hores.

CATEGORIES I CIRCUITS
Circuit vermell – Cursa gran
Sortida: 9.30 hores
Distància: 10.000 metres
Edat: A partir de 15 anys (nascuts/udes el 1999 i anys anteriors)
Recorregut: Rambla – Santa Madrona – Joan Peiró – Sant Bru – Prim – Germà Juli – Via Augusta – Anselm Clavé – rambla de Sant Joan – avinguda de Salvador Espriu – avinguda del Marquès de Sant Mori – avinguda del Doctor Bassols – carretera Antiga de València – Bernat Metge – Don Pelai – Josep M. de Segarra – avinguda del Marquès de Mont-roig –rambla del Gorg– Guifré – Tortosa – Indústria – Teixidores – pont de Sant Lluc – passeig del Mare Nostrum – Mar Jònica – Eduard Maristany – Cervantes – passeig Marítim – Sant Ignasi de Loiola – Sant Isidre – Sant Joaquim – Rambla
Avituallament: carrer de Bernat Metge.


Circuit blau – cursa mitjana
Sortida: 9.45 hores
Distància: 3.900 metres (aprox.)
Edat: D´11 a 14 anys (nascuts/udes entre 2000 i 2003)
Recorregut: Rambla – Santa Madrona – Joan Peiró – Sant Bru – Prim – Germà Juli – Via Augusta – Anselm Clavé – Baldomer Solà – Miquel Servet – Sagunt – Indústria – Sant Isidre – Sant Joaquim – Rambla
Avituallament: carrer de Miquel Servet.


Circuit verd – cursa mini
Sortida: 11.30 hores
Distància: 1.700 metres
Edat: Fins a 10 anys (nascuts/udes el 2004 i anys posteriors)
Recorregut: Rambla – Santa Madrona – Joan Peiró – Santa Maria – Prim – Sant Pere – Mar – Rambla.
L’acte de lliurament dels trofeus està previst a les 12.30 hores, aproximadament.


Lliurament de dorsals
El lliurament dels dorsals es farà aquest dissabte 10 de maig, de 10 a 20 hores
, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Per recollir el dorsal i/o xip, les persones que han fet el tràmit en línia han de presentar el resguard amb el número d’inscripció, i aquelles que han fet les inscripcions presencials, han de presentar el full d’autoliquidació degudament segellat pel banc on  s’ha fet l’ ingrés.

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
GERMANS HOMS 10-18-2
Servei de neteja Pere i Angel