Publicat el 15/04/2014

Poden participar-hi els artistes que ho desitgin amb les modalitats de collage, pintura, dibuix i escultura. Les obres han de ser originals i cada artista ha de vendre la seves pròpies obres. L’obra pot ser emmarcada o no.
Lloc: Camí Ral del Masnou.
Horari: de 10 a 21 h. (Es podrà començar a muntar a partir de les 9 h.)


– Durant el muntatge i desmuntatge, els cotxes no podran parar-se a la carretera N-II, però, dins d’un ordre, podran descarregar a les voreres.
– L’organització intentarà donar uns vals de pàrquing, que serà dins del poble.
– Cada artista tindrà un enreixat de 3×2 metres on podrà mostrar l’obra. Si es vol, es pot portar taula, para-sol i una carpeta amb més obres.
– El preu d’inscripció és de 30€. Cal fer l’ingrés al n.c. 2038 68811060 0002 1522 a nom de Grupdart.cat i cal indicar-hi: 2n Diumenge de l’Art, i el nom i cognoms de la persona que fa l’ingrés. D’aquesta manera, es portarà l’ordre d’inscripció i l’assignació corresponent de cada espai.
– Per als inscrits que duguin estand, l’ordre serà a partir del número 49 del passeig de Prat de la Riba. La data del termini per fer l’ingrés serà el 7 de juny. El número d’enreixats és, com a màxim, de 30.
– El pagament d’un dipòsit per cadira és de 10€ i es tornarà al vespre, quan es lliuri la cadira. El pagament es farà en el moment en què s’entregui la cadira.
– Cada  expositor  rebrà  esmorzar  i  beguda. S’oferirà un menú econòmic en un restaurant del mateix passeig.
– Es  lliurarà  un  certificat  de  participació  a cadascun dels participants. S’editarà un fullet informatiu amb el nom dels artistes.
– En  el  cas  que  el  mal  temps  impedeixi el muntatge o la celebració de l’acte, l’organització no reemborsarà l’import de la inscripció.
– No hi haurà instal·lació elèctrica.
– És imprescindible enviar el full d’inscripció. No tindrà cap validesa fins que l’ingrés s’hagi fet efectiu. Podeu enviar-lo per correu electrònic o tradicional a les adreces que figuren al peu d’aquestes bases.
– S’ha d’enviar una fotografia amb format JPG o en paper fotogràfic d’una obra recent per a una possible selecció.
– Durant el dia, es farà un sorteig entre tots els participants que donarà dret a exposar algunes de les seves obres en un espai de 2 metres a la sala d’exposicions de l’Eix Comercial del Raval, al carrer Nou de la Rambla de Barcelona, dins la segona quinzena del mes de novembre.


Per a qualsevol dubte, trucar als telèfons  93.555.91.69  ó  617.83.53.35.
Organitzat per Grupdart.cat  amb la col·laboració de  l’Ajuntament del Masnou
L´organització no es fa responsable de cap accident per culpa dels expositors. Esperem comptar amb la vostra participació.

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc