Publicat el 26/06/2014

La 2a edició de la Fira Salut! està co-organitzada per ComunicAcció SL, CaTBusiness, i l’Ajuntament de Blanes, i es celebrarà a l’antic Pavelló Municipal d’Esports, que s’ha rehabilitat i ofereix major superfície expositora que la que es comptava en la primera edició. Es destinaran a la fira dos dels tres espais de que consta el pavelló, on s’instal·laran els estands comercials i les carpes terapèutiques, així com l’espai exterior en que es faran el mercat artesà i la zona gastronòmica. A banda, es farà servir la Sala Bolaño de la Biblioteca per a les xerrades i conferències.
El dilluns 30 de juny finalitza el període descompte per a la contractació d’estands, on els expositors poden beneficiar-se d’una reducció del preu de participació del voltant d’un 20%.
Fins al moment, una vintena d’expositors han formalitzat la seva participació. Entre ells es troben expositors que ja varen participar a la passada edició que va tenir lloc a Calella, com “Holosíntesis” de Pineda de Mar o “Rutes Màgiques”, ara “Associació Jikiden Reiki”, de Blanes. Entre els nous, hi ha empreses com “Ecomatalasser” de Casserres (Barcelona) o Cal Margarit, productor i destil•lador de
Fira SALUT!: un referent en l’àmbit del Benestar, Oci i Vida Sana
L’objectiu de Fira Salut! és donar a conèixer i promoure hàbits de vida saludables en tots els àmbits: alimentació, bellesa, oci, cura del cos i de la ment, vacances, etc. Es tracta que tot allò que permet donar un sentit ecològic, sa i equilibrat estigui representat en aquest esdeveniment que tindrà lloc a Blanes durant tres dies, el cap de setmana del 3 al 5 d’octubre de 2014.
El què es pretén amb aquesta mostra és apropar a La Selva i El Maresme propostes tan interessants com les que s’ofereixen en experiències similars com Biocultura, la Fira de la Terra o Eco-Sí, entre d’altres. En la seva primera edició, la fira ja va ser qualificada com un “Biocultura en petit”. L’any passat van participar un centenar d’empreses i aquest 2014 s’ha apostat igualment per reforçar aquest aspecte organitzant un networking que permetrà apropar interessos dels professionals que participen a la fira, a banda de la relació que s’estableix amb els visitants, que en la primera edició del 2013 va voltar les 5.000 persones.
La segona edició de la fira es preveu que atregui un major volum de públic, no tan sols per l’augment que hi haurà de la superfície expositora i pel major nombre de població del municipi que acull la fira, més del doble que en l’any anterior (Calella no arriba als 20.000 habitants, mentre que Blanes sobrepassa els 45.000), sinó també per l’àmbit d’influència que té la nova ciutat que l’allotjarà, punt neuràlgic entre Girona i Barcelona.
Per consultar més detalls sobre la fira es pot fer a la web
www.firasalut.com.

Deixa un comentari