Publicat el 18/06/2014

La voluntat d’AGIM és que persones amb i sense discapacitat puguin compartir una activitat al mateix temps que donen a conèixer l’entitat i la tasca que realitzen. Avançar junts ens pot fer arribar més lluny. Aquest és el missatge que vol transmetre la I marxa solidària que AGIM organitza a Mataró amb la voluntat de sensibilitzar a la població de la realitat i les possibilitats de les persones amb discapacitat física.
L’acte tindrà lloc el proper 6 de juliol, de 9 a 12 del matí, i vol convertir-se en una mobilització massiva amb la participació de persones grans, famílies, clubs esportius, entitats culturals i voluntaris.
La sortida es realitzarà des del Nou Parc Central i el punt d’arribada s’ubicarà a la Plaça Santa Anna amb la possibilitat de fer dos recorreguts diferents: l’itinerari A, que consistirà en baixar des del parc fins a la plaça, i l’itinerari B, d’ aproximadament 6Km, que farà un recorregut per tota la ciutat.
Tots els participants sortiran conjuntament i més tard es desviaran en funció de l’itinerari escollit. Quan arribin a la plaça Santa Anna, on hi haurà una carpa informativa de l’entitat, se’ls farà entrega d’un entrepà amb una ampolla d’aigua.
La voluntat d’AGIM és que persones amb i sense discapacitat puguin compartir una activitat al mateix temps que donen a conèixer l’entitat i la tasca que realitzen.
El període d’inscripcions està obert fins el dia 30 de juny.
Els interessats es poden apuntar a la seu d’AGIM, a la Farmàcia Torrent, a la cafeteria dels Capgrossos, a la Casa de Andalucía de Mataró i a la carpa que AGIM instal·larà durant la Mostra d’Entitats el proper 28 de juny.
El preu de la inscripció és de 7 euros i inclou samarreta, gorra, esmorzar i assegurança. “El teu gest diu molt de tu”
Organitza: AGIM, Associació de persones amb diversitat funcional
Josep Montserrat i Quadrada, 33 – 37 – Mataró

Deixa un comentari

GERMANS HOMS 10-18-2
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel