Publicat el 24/04/2014

El parc de les Muntanyetes, al barri del Puigfred, acollirà el diumenge 18 de maig la setzena edició del Mercat del Trasto de Badalona, una fira que té com a objectiu donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat per tal que no es converteixin en residus i donin servei a alguna persona que els necessiti. En aquesta nova edició el Mercat del Trasto tindrà 225 parades.
La inscripció per participar-hi es farà en línia, a partir del 23 d’abril, mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament de Badalona (www.badalona.cat). Aquest procediment simplifica i facilita de manera significativa la inscripció i fa que no sigui necessari desplaçar-se fins a l’Ajuntament o haver d’enviar el document per formalitzar la inscripció.
L’enllaç amb el formulari electrònic de preinscripció és el següent:
http://goo.gl/vY0gN
També es podrà fer la inscripció de manera presencial a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, ubicada a l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12). Aquestes inscripcions es podran fer de dilluns a divendres, de 8.30 a 13.30 hores, i també els dijous de 16 a 18.30 hores. El període per sol·licitar una parada s’acabarà el dilluns 12 de maig, tot i que les places disponibles poden esgotar-se abans d’aquesta data.


Com en anys anteriors, cada participant s’ha de fer càrrec dels seus objectes pel que fa al transport tant d’entrada com de sortida. Com a norma general està prohibida la venda de productes d’alimentació, la venda d’animals i els saldos.
Col·laboració amb el Banc d’Aliments de Badalona
Com ja és costum en les darreres edicions, el Mercat del Trasto també té un vessant solidari. Totes les persones que hi posin una parada hauran d’aportar, com a mínim, un quilo de menjar envasat, preferiblement arròs, pasta, oli i llet. Aquesta acció també està oberta a qualsevol persona que s’adreci al mercat. Tots els aliments recollits a la carpa de Voluntaris Badalona es dóna al Banc d’Aliments de Badalona.
La regidora de Medi Ambient i Sostenibilitat, Sònia Egea, ha comentat que “el bon temps afavoreix que el Mercat del Trasto de maig sigui el més concorregut i que el parc de les Muntanyetes s’ompli de gent que hi participa, ja sigui venent objectes de segona mà o bé buscant alguna oportunitat per comprar”. “A més, la gran acollida i participació que té fa que cada cop es reculli més menjar per al Banc d’Aliments”, ha afegit la regidora.

Deixa un comentari

Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon