Publicat el 25/04/2014

La Festa de la Globalita
Dies: Dissabte 26 i diumenge 27 d’abril de 2014
Lloc: Moll de Bosch i Alzina (Moll de la Fusta). Port Vell de Barcelona
Horaris: Dissabte de 10.30 a 19.30 i diumenge de 10.30 a 18.00
Activitat gratuïta


Per tal de conèixer i reclamar els drets dels infants, l’ong Global Humanitaria proposa un seguit d’activitats familiars gratuïtes aquest cap de setmana. La Festa de la Globalita és el nom d’aquest esdeveniment, amb el qual l’entitat celebra els seus 15 anys treballant pels drets de la infància.
Tot i que la Convenció dels Drets dels Infants (1989) és el tractat internacional més amplament ratificat de la historia, els drets dels nens i les nenes són molt lluny de tenir un abast real universal. Encara avui, segons dades de les Nacions Unides, més de 146 milions de nens pateixen desnutrició crònica, i prop de 57 milions de nens –sobretot nenes- encara no poden anar a l’escola arreu del món.


Activitats infantils animades per la Globalita
Globalita és el nom de la imatge de Global Humanitaria, i l’eix per explicar els 15 anys de treball de l’entitat en sectors com ara l’educació primària i la millora de l’alimentació infantil. Els infants que vagin a la Festa de la Globalita hi trobaran tallers de dibuix i d’elaboració d’imants, conta contes, manualitats i altres activitats lúdiques.
L’oferta lúdica es complementa amb una exposició i audiovisuals dins un camió que hi haurà al mateix Moll de la Fusta. Aquest camió comença a Barcelona una ruta durant els propers dos mesos per prop de 20 ciutats.
Totes les persones que participin a les activitats del camió que hi deixin el seu correu electrònic participaran en el sorteig d’un viatge a Perú per tal de viure una experiència solidària i conèixer de primera mà els projectes que hi desenvolupa Global Humanitaria.


Educació i Seguretat Alimentària, pilars bàsics
Creada el 1999, Global Humanitaria és una organització independent que, mitjançant la cooperació internacional, treballa a favor de la igualtat d’oportunitats per a les persones i els pobles. Presta especial atenció a garantir els drets dels nens, per tal que les comunitats els coneguin i aprenguin a defensar-los. En aquests 15 anys, l’entitat ha impulsat més de 650 projectes de desenvolupament que han afavorit més de 322.000 nens i nenes.

Deixa un comentari