Publicat el 08/04/2014

El cap de setmana del 25 al 27 d´abril és la data escollida per a la celebració de la 15a Festa del Pèsol de Llavaneres. Tres dies per difondre les excel·lències culinàries del pèsol garrofal de Llavaneres, reconegut amb una marca de garantia de qualitat, i aprofitar-les perquè visitants d’arreu de Catalunya coneguin Llavaneres. A més, les jornades gastronòmiques estan en marxa des del 28 de març i s’allargaran fins el 27 d´abril en una desena de restaurants.
La Festa començarà divendres 25 amb la trobada amb les escoles del poble, que com sempre elaboren un treball plàstic dedicat al pèsol. A la nit, es donarà pas al 7è Sopar del Pèsol, que aquest any servirà el restaurant del Club Nàutic El Balís, a un preu de 35 euros per comensal (cal inscripció prèvia)
https://santandreudellavaneres.cat/document.php?id=7495.


Un sopar de gala que és una oportunitat única per degustar el pèsol garrofal de Llavaneres en totes les seves varietats culinàries. En el decurs del sopar es lliurarà el vuitè distintiu del Pèsol d´Or, que premia la promoció i la divulgació del pèsol garrofal de Llavaneres.
La Festa del Pèsol continuarà dissabte 26 d´abril amb la visita a la fira, on es podrà comprar pèsol de Llavaneres, i diumenge 27 amb la tradicional degustació popular de pèsol ofegat de Llavaneres.
La Festa del Pèsol l´organitza la Regidoria de Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Llavaneres, amb el suport dels restauradors, comerciants i productors locals.


Horaris de la Fira:
Dissabte 26, de10.00-14.00 h i 17.00-20.30 h  i diumenge 27, de 10.00-15.00 h Exposició i venda a càrrec de productors de pèsols i comerciants
Lloc: parc de Ca l’Alfaro

Deixa un comentari

Bosc Màgic dels Tions al Rukimon
Meslloc
Servei de neteja Pere i Angel