Publicat el 23/06/2014

Les antigues Beques de Música Jove canvien i en la seva desena edició es transformen en el Concurs de Música Jove. Aquesta iniciativa promoguda per les regidories de Joventut dels ajuntaments d’Alella, Cabrils, el Masnou, Montgat i Vilassar de Mar intenta dinamitzar i donar cobertura promocional als músics novells de les localitats que l’organitzen. El termini d´inscripció al concurs s´ha ampliat fins al dia 10 de juliol del 2014.
Millorar la formació musical dels músics novells, reconèixer la importància de la creativitat en el jovent i crear espais d’actuació musical al territori són objectius que formen part de l´ideari del Concurs de Música Jove, que es divideix en dues categories: la de joves entre 16 i 20 anys, i la d’entre 21 i 30 anys. La inscripció estarà oberta fins al dijous 10 de juliol en horari del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) de cada municipi organitzador del concurs, i tots els grups i artistes que hi vulguin participar s’hauran de registrar al PIJ de la seva localitat, de manera presencial. En el cas de Vilassar de Mar al Servei Juvenil de Can Jorba (C. Santa Eulàlia, 140), horari d´atenció al públic: de dilluns a divendres de 16.30 a 20 h, dimarts tancat.
Els noms dels grups preseleccionats es faran públics el dilluns 14 de juliol, i els dels grups finalistes el dia 18 del mateix mes. Els grups o solistes finalistes de cada categoria actuaran el dia 26 de juliol de 2014 en un concert en un espai que determinarà l’Ajuntament organitzador, que enguany és el del Masnou.
Els guanyadors de la categoria A obtindran la gravació de dues cançons sota la supervisió d’un productor professional, la distribució en plataformes digitals d’aquests temes, l’assessorament musical personalitzat i un concert de presentació remunerat, en una de les localitats que organitzen el concurs, durant l’any 2015. Pel que fa a la categoria B, el premi serà igual amb la diferència que el nombre de cançons per gravar i distribuir serà de quatre.
consultar les bases del Concurs a: www.enderrock.cat/musicajove/noticia/1,

Deixa un comentari

Servei de neteja Pere i Angel
Meslloc
Bosc Màgic dels Tions al Rukimon